Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/05-11   -   Pressemeddelelse

Tillykke til dansk ishocky

Intet ishockeylandshold, der tidligere har spillet i C-rækken, har formået at holde sig i den fineste række i mere end to år. Det er derfor en vaskeægte sensation, at en miniput-nation inden for ishockey klarer sig så godt. Med to vigtige sejre ved dette års VM er vi sikret en plads ved A-VM, når det går løs igen i Helsinki i 2012.

DONG Energy, der indgik en tre-årig sponsoraftale kort før VM, ønsker landsholdet tillykke:

"Det var en imponerende præstation, at holdet kom tilbage efter en lidt svær start, og vi er stolte over at kunne understøtte holdets positive udvikling. Og som sponsor er vi glade for at være der, hvor der er størst fokus, når det går løs igen i 2012", siger Jakob Bøss, kommunikationschef i DONG Energy.

Om baggrunden for sponsoratet siger Jakob Bøss:

"Nu kan vi alle glæde os sammen med landsholdet over det flotte resultat, der er opnået i Slovakiet. Disse sportslige dramaer fanger rigtig mange, og for DONG Energy giver det synlighed at være med. Det gælder også udenfor landets grænser. Ishockey er en af de vigtigste sportsgrene i flere af de europæiske lande, hvor vi har aktiviteter".

Relevant information

http://www.dongenergy.dk


Pressekontakt


Firma

DONG Energy A/S
Teknikerbyen 25
2830 Virum, Danmark

  9955 9330
  9955 9330

http://www.experimentarium.dk/no_cache/forsiden/udstillinger/hovedudstillingen/energi/energi-agent-jagten-paa-den-groenne-energi/

Modtag nyheder fra DONG Energy A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire