Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/03-10   -   Pressemeddelelse

Ti år på forkant med byggebranchens forventede energikrav

Hvad enten det drejer sig om nybyggeri eller renovering har Erhvervs- og Byggestyrelsen nedsat en række krav, som byggebranchen skal overholde. Især krav til miljøoptimering skærpes løbende, og det kan være en udfordring at følge med. Men allerede nu har en dansk produktionsvirksomhed udviklet et lavenergivindue, der lever op til byggebranchens forventede energikrav for 2020.

Det er forlængst bevist, at der er en målbar energibesparelse med lavenergivinduer, frem for almindelige vinduer. Så argumentet var tilstede for at investere i fremtiden, da virksomheden, UnikFunkis, besluttede at udvikle det lavenergivindue, som nu er testet og godkendt af Teknologisk Institut.

Det energibesparende vindue består af 3-lags glas med varmkant og 140 mm. karm i en træ/alu-serie, kaldet Energi Plus. Serien omfatter både traditionelle vinduer, faste glaspartier samt terrassedøre og er udviklet i hensyn til både arkitektur og optimal funktion.

- Sidstnævnte er faktorer, som ikke tidligere har været mulige at forene, uden af gå på kompromis med energibesparelsen, udtaler Leif Pedersen, direktør hos UnikFunkis.

Serien fås i to typer, som adskiller sig med en klassisk- og en eksklusiv karm. Begge kan desuden monteres med stepglas og/eller persienne mellem glassene.

Den klassiske version af Energi Plus ser ud som almindelige vinduer i den generelle træ/alu-kategori og monteres i almindeligt murhul.

Derimod er den eksklusive version en nyhed med et lyst og let udtryk, udviklet i samarbejde med et internationalt anerkendt arkitektfirma. Dette vindue monteres direkte på facaden, hvilket gør det særligt egnet i forbindelse med udvendig isolering i en renoveringsproces. Fordelen er et stort glasareal, som tilfører byggeriet karakteristika og mere lys til rummene - uanset byggeprojektets art.

Læs mere om lavenergivinduet på www.energiplus.nu
Eller kontakt Leif Pedersen på tlf. 86 62 18 88

###

Billedtekst 1
Energi Plus vinduesparti med stepglas, set udefra.

Billedtekst 2
Den arkitekttegnede karm tilfører rummet et smukt lysindfald.

Billedtekst 3
Det energibesparende vindue består af 3-lags glas med varmkant og 140 mm. karm.

Billedtekst 4
Energi Plus i træ/alu omfatter både traditionelle vinduer, faste glaspartier samt terrassedøre og produceres på fabriksanlæg i Danmark.

Relevant information

http://www.energiplus.nu


Billeder


Pressekontakt


Firma

UnikFunkis Vinduer & Døre A/S
Livøvej 10
8800 Viborg, Danmark

  86 62 18 88
  86 62 18 88

http://www.energiplus.nu

Modtag nyheder fra UnikFunkis Vinduer & Døre A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire