Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/05-09   -   Pressemeddelelse

Hvordan fungerer Europa-Parlamentet? Bliv klogere inden valget

Thomson Reuters udgiver nu bogen 'Europa-Parlamentet', som er den første af sin art på dansk. Bogen giver et detaljeret indblik i,hvordan Europa-Parlamentet er organiseret og fungerer.

Over de sidste 30 år har Europa-Parlamentet udviklet sig fra, hvad Margaret Thatcher kaldte et "˜Mickey Mouse-parlament' uden væsentlig betydning, til en helt central institution i EU. Europa-Parlamentets indflydelse overgår i mange henseender de fleste nationale parlamenters.

I bogen vises det, hvordan Parlamentets magt gradvist er øget over årene. Europa-Parlamentet har selv spillet en aktiv rolle i den henseende ved at anvende eksisterende beføjelser kreativt til at udbygge dets magt yderligere.

Bogens kapitler indeholder hver især en grundtekst om et givent emne, forskningsbokse, der analyserer emnet dybere med udgangspunkt i videnskabelige artikler, og endelig eksempelbokse, der stiller skarpt på konkrete sager.

Læs mere her:
http://www.thomson.dk/pls/pdb/katpage.show_title?p_varebestilling_id=13283&p_vare_id=19331&p_kampid=10

Relevant information

http://www.thomson.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Thomson Reuters Professional A/S
Nytorv 5
1450 København K, Danmark

  33 74 07 00
  33 74 07 00

http://thomsonreuters.dk

Modtag nyheder fra Thomson Reuters Professional A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire