Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/01-13   -   Pressemeddelelse

Store musikoplevelser i vente på Sabro Kro

Koncerter blev et stort tilløbsstykke på Montra Hotel Sabro Kro i det forgangne år. Stort set samtlige billetter til intimkoncerterne med nogle af den danske musikscenes største koryfæer blev revet væk, og nu ligger programmet for foråret 2013 klar med oplevelser med blandt andre Big Fat Snake, Lis Sørensen og Michael Falch i vente.

Kombinationen af et weekendophold på hotellet med god mad og en unik koncertoplevelse har vist sig at være en eftertragtet fornøjelse. I hvert fald har koncertpakkerne været en stor succes for Montra Hotel Sabro Kro, og gæsternes tilbagemelding på arrangementerne har været stort set enslydende.

"Folk er glade for den intime stemning i selskab med kendte musikere, hvor der er et helt andet nærvær mellem musikerne og publikum. Bagefter kan man holde fest i baren uden at skulle bekymre sig om at køre hjem. Værelset står klart, og det samme gør morgenmaden dagen efter," siger direktøren på Montra Hotel Sabro Kro, Jakob Beck Wätjen.

Store navne på plakaten
Den anderledes oplevelse, hvor man møder de store navne på en intim facon, har også været målet for forårets program, hvortil billetsalget nu er skudt i gang.

"Et mere eller mindre akustisk setup med bare 275 publikummer giver virkelig rum for en unik koncert. Normalt optræder kunstnere som Big Fat Snake eller Michael Learns To Rock jo på betydeligt større scener i både ind- og udland, så her kan man opleve noget helt specielt," fortæller hoteldirektøren.

Forårets program ser ud som følger:
1/2 - Everybody's Talking
22/2 - Big Fat Snake
15/3 - Lis Sørensen
22/3 - Michael Learns To Rock
31/5 - Michael Falch

***

For yderligere oplysninger kontakt:
Jakob Wätjen, direktør for Montra Hotel Sabro Kro: 8694 8922

Læs mere om Montra Hotel Sabro Kro og koncerterne på: www.sabrokro.dk

Info om kunstnerne:
Everybody's Talking

En aften med bandet Everybody's Talking er kendetegnet ved sit-down comedy og deres fantastiske fortolkninger af etablerede pop-rock-numre. Glæd dig til en aften der spænder over de sidste ti års shows krydret med nye tiltag og ideer og klassiske sange i ny indpakning. Når Everybody's Talking går på scenen er de: Popdrengen, Rocklegenden og Kongen af Ribe. Privat er de Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl.

Big Fat Snake
Danmarks bedste rockband fejrer 10-året for albummet "One night of sin" med en genopførelse af albummet på en indendørs turné i foråret 2013. På "One Night Of Sin - 2013" touren vil publikum kunne genopleve Big Fat Snake i et fantastisk live-setup, hvor bandet rundhåndet vil levere et miks af de allerbedste hits fra rocklegenderne Elvis Presley, Roy Orbison ... og naturligvis Big Fat Snake selv.

Lis Sørensen
Få solister frembyder en så overbevisende og varm tilstedeværelse på scenen som Lis Sørensen, og med sit stærke og roste orkester i ryggen er banen kridtet op til en forrygende aften i selskab med nye sange og sprællevende klassikere som Mine øjne de skal se, Tæt på ækvator, Verden er i farver, Stille før storm, Fuld af nattens stjerner og Indtil dig igen.

Michael Learns To Rock
De har solgt over 10 millioner albums og har turneret over det meste af verden i store koncertsale. Når MLTR tager på forårsturné i 2013 bliver det de mindre spillesteder, som får glæden af at præsentere Michael Learns To Rock i et eksklusivt akustisk og helt særligt intimt setup.

Michael Falch
Den modne sanger har aldrig været mere populær end netop nu - både hos publikum og hos anmelderne, hvor hans seneste shows har udløst 6 stjerner flere steder.
Efter et velfortjent break i starten af 2013 er han absolut klar til at levere en intens koncert både med nye, veloplagte numre og populære klassikere som 'Mød mig i mørket' og 'I et land uden høje bjerge'.

Relevant information

http://www.sabrokro.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Montra Hotel Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro, Danmark

  86 94 89 22
  86 94 89 22

http://www.sabrokro.dk

Modtag nyheder fra Montra Hotel Sabro Kro på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire