Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/11-13   -   Pressemeddelelse

H.K.H. Prinsesse Marie bliver protektor for Kattegatcentret



Prinsesse Marie har givet tilsagn om at påtage sig hvervet som protektor for Kattegatcentret. Prinsessen viderefører dermed protektionen efter H.K.H. Prinsgemalen, som har været protektor siden Kattegatcentrets åbning i 1993.

"Det er en stor ære for os at Prinsesse Marie påtager sig protektionen og på den måde er med til at sætte fokus på vores arbejde med aktive og lærerige familieoplevelser omkring livet i havet og de lovende fremtidsperspektiver med etablering af marine forskningsfaciliteter i Havets Hus i samarbejde med Aarhus Universitet," udtaler Jan Petersen, bestyrelsesformand for Kattegatcentret / Havets Hus og borgmester i Norddjurs Kommune.

Prinsessen har allerede prøvet kræfter med de aktive oplevelser i Kattegatcentret, idet Prinsessen i maj måned officielt åbnede Kattegatcentrets nye oplevelseszone "Havet in Action". Under besøget i maj var Prinsessen engageret og interesseret i de nye opstillinger. F.eks. tog Prinsessen en virtuel tur i centrets havkajak fra Nordpolen til Sydpolen og kom tæt på bl.a. isbjerge og springende delfiner.

Kattegatcentret glæder sig til samarbejdet med Prinsesse Marie og håber i fremtiden at kunne byde Prinsessen velkommen til flere nye oplevelser i Kattegatcentret.

Billedtekst:
Prinsesse Marie i Kattegatcentret ved åbningen af Havet in Action16. maj 2013 (Foto: Flemming Højer)

Pressekontakt

Bjarne Klausen
Direktør
  +45 52 13 72 32

Firma

Kattegatcentret Grenaa
Færgevej 4
8500 Grenaa, Danmark

  +45 87 58 05 00

http://www.kattegatcentret.dk

Modtag nyheder fra Kattegatcentret Grenaa på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire