Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/01-16   -   Pressemeddelelse

Historisk fremgang for Kattegatcentret



For første gang nogensinde kan Kattegatcentret for andet år i træk juble over stigende besøgstal. Årsagen skyldes knofedt - og en vilje til at sparke røv.

I Kattegatcentrets 23 år lange historie, er det aldrig før sket, at der to år i træk har været noteret fremgang i besøgstallet. Men ved årets slutning stod det klart, at hajerne igen hitter i Grenaa, og at en årelang nedadgående besøgskurve er vendt.

"Kattegatcentret har i mange år oplevet nedgang i besøgstallet, men forrige år vendte vi besøgskurven, og det er meget glædeligt, at vi fortsætter den positive udvikling," fortæller direktør i Kattegatcentret, Bjarne Klausen.

HVILER IKKE PÅ LAURBÆRRENE
Ifølge Bjarne Klausen er udviklingen vendt på vilje og engagement.

"Vi har en gruppe dybt engagerede medarbejdere, der vil og tør - og det tror jeg, at vores gæster kan mærke," fortæller Bjarne Klausen.

Men den positive udvikling betyder ikke, at Kattegatcentret nu læner sig tilbage og hviler på laurbærrene.

"Vi vil for alvor sætte Kattegatcentret på landkortet igen og skabe noget helt nyt, der i dén grad sparker røv. Vi har store og meget spændende projekter i støbeskeen, og nogle af dem bliver realiseret allerede i 2017. Så vi sætter fuld damp på kedlerne," fortæller Bjarne Klausen.

Kattegatcentrets fremtidsplaner omfatter både modernisering, udvidelse og spændende nyheder. Sammen med arkitektfirmaet Kjær & Richter, som har tegnet Kattegatcentret, og det rådgivende ingeniørfirma LB Consult, er Kattegatcentret i øjeblikket ved at finpudse planerne.

FAKTA
Kattegatcentret åbnede i 1993 og har siden haft mere end 6 millioner besøgende
I 2014 var besøgstallet 129.434 - og i 2015 var besøgstallet steget til 138.072

Pressekontakt

Bjarne Klausen
Direktør
  +45 52 13 72 32

Firma

Kattegatcentret Grenaa
Færgevej 4
8500 Grenaa, Danmark

  +45 87 58 05 00

http://www.kattegatcentret.dk

Modtag nyheder fra Kattegatcentret Grenaa på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire