Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/05-09   -   Pressemeddelelse

Brug for en billigere sommerferie?

Den ene undersøgelse efter den anden har vist, at danskerne ikke har tænkt sig at droppe
sommerferien i år, selvom finanskrisen har gjort sit indtog. Ferier giver mentalt overskud, og er blevet en vigtig del af danskernes sommer. Men hvis feriebudgettet alligevel er lidt strammere i år, er der hjælp at hente hos Hotels.com.

Danskerne trodser krisen og tager på ferie
Danskerne har ikke i sinde at opgive årets sommerferie, selv om finanskrisen raser. En afslappende ferie er blevet en menneskeret for danskerne, og en undersøgelse foretaget af Hotels.com viser, at ferier betaler sig i form af overskud i flere måneder efter ferien er overstået. Når dette års sommerferie skal planlægges, er flere dog blevet mere påpasselige med budgettet og søger efter billige hoteller.

Hotels.com sænker priserne
Men der er ingen grund til at vælge mindre luksus i år. Hotelbookingportalen har nemlig valgt at hjælpe danskerne med at få en god sommerferie ved at sænke priserne 40 % på samtlige hoteller fra nu af og indtil slutningen af september. Så uanset om man vil have 1-, 2-, 3-, 4- eller 5- stjernede hoteller til sommer, kan det nu lade sig gøre til en overkommelig pris, takket være Hotels.com's Summer Sale. For eksempel er der gode penge at spare på følgende hoteller:

Ali Pasha Hotel***, El Gouna, Egypten
El Gouna er kendt for sit krystalklare vand og smukke koralrev, og Ali Pasha hotel ligger perfekt placeret lige ud til havet. Fra hotellet har man en fantastisk udsigt over marinaen, som om aftenen syder af liv på de mange små restauranter og barer.
Overnat på Ali Pasha Hotel i 7 nætter og spar 40 % i perioden 15. juni - 30. september.

The Peabody****(*), Orlando, Florida USA
Lige ved siden af Sea World ligger det fashionable hotel, The Peabody. Alle værelser er fuldt udstyret med marmorbadekar, minibar og meget mere. Hotellet har også et lækkert udendørs poolområde omgivet af palmetræer, hvor der tilbydes gratis håndklæder, solcreme og trådløst internet.
Spar 40 % på dit ophold i perioden 15. juni - 30. september.

Best Western Atlantico****, Madrid, Spanien
I hjertet af Madrid ligger Best Western Atlantico Hotel i en fantastisk smuk historisk
bygning. Værelserne er store og elegant indrettet, og er bl.a. udstyret med badekåber og hjemmesko til gæsterne. På hotellet finder man også rygerum, trådløst internet og gratis aviser.
Overnat på Best Western Atlantico i 4 nætter og spar 40 % i perioden 15. juni - 30. september.

Corinthia Hotel*****, St. George's Bay, Malta
På Corinthia Hotel kan man for alvor få luksus for pengene. Det fabelagtige hotel ligger direkte ud til den smukke St. Julians bugt, men har også hele fem forskellige swimmingpools på hotellet samt flere barer og restauranter. Hotellet har sit eget wellnesscenter, hvor man kan forkæle sig selv med diverse skønhedsbehandlinger, og så tilbyder hotellet alverdens former for aktiviteter så som tennis, pilates, scuba dykning, snorkling og helikopter sightseeing.
Overnat på Corinthia Hotel i 3 nætter og spar 40 % i perioden 15. juni - 30. september.

Se også vores billige hoteller i København, billige hoteller i Berlin, billige hoteller i London, billige hoteller i Paris og billige hoteller i Baercelona på www.hotels.dk

Om Hotels.com
Som medlem af Expedia Group, der er tilstedeværende på alle større markeder med engagerede medarbejdere har Hotels.com mulighed for at tilbyde mere end 100.000 kvalitetshoteller over hele verden. Hotels.com har billige hoteller og derfor prisgaranti, dvs. at hvis en bruger kan finde den samme booking aftale for en lavere pris et andet sted, matcher hotels.com prisen. Hotels.com nyder godt af at have et af de største hotelteams i rejsebranchen, som forhandler de bedste priser til sine brugere. Hotels.com har desuden brugere-generede hotelanmeldelser. Hotels.com vandt the Gold Award for at være det bedste hotelbooking site i Webuser magazine i februar 2009.

Relevant information

http://www.hotels.dk/


Pressekontakt


Firma

Hotels.com
10440 N. Central Expwy
Dallas, TX 75231, Danmark

  +44 20 7019 2165
  +44 20 7019 2165

http://www.hotels.com

Modtag nyheder fra Hotels.com på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire