Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/03-10   -   Pressemeddelelse

Ny solfanger ødelægger ikke arkitekturen

Mange undersøgelser viser, at den væsentligste barriere for udbredelse af solfangere er, at solfangere ikke er arkitektonisk acceptable. Med andre ord fravælges solfangere i dag ofte på grund af designet, selvom det er anerkendt, at et solfanger anlæg kan bidrage til en væsentlig reduktion af energiomkostningen i en bygning.

Nordic Energy Group har med baggrund i dette udviklet og patenteret et fuldt tagintegreret solfanger program, der på en smuk og diskret måde sikrer, at solfangere nu kan indgå som en naturlig del af en bygnings arkitektur. Kendetegnende for disse tagintegrerede solfangere er det unikke design, der sikrer at solfangeren elegant falder i ét med det valgte tagmateriale. Det sker ved at overfladen på solfangeren er udformet i samme størrelse og form som den valgte tagsten. Der er således tale om en tagstensprofil tilpasset solfangerløsning. Dette sikrer et diskret og elegant udseende på taget. Den ligeledes patenterede løsning, hvor solfangeren samtidigt fungerer som tagmateriale, sikrer at solfangeren kan monteres uden anvendelse af synlige inddæknings-materialer mellem solfanger og tagmateriale.

Et Nordic Energy Group tagintegreret solfangeranlæg erstatter tagmaterialet og sikrer således, at tagfladen bliver energiproducerende, ligesom denne løsning sikrer, at der ikke monteres materialer i flere lag, som det sker ved traditionelle solfangerløsninger. Herved spares materialer til gavn for såvel klima, miljø og økonomi. Firmaet er nomineret til Byggeriets Energipris 2010, der uddeles på byggeriets fagmesse TUN-Byg 2010, hvor produktsortimentet også vises på stand A1012.

Absorber teknologien, der anvendes i de tagintegrerede solfangere er udviklet og fremstillet af den kendte danske producent af absorbere og solfangere, Batec Solvarme. Batec Solvarme har 35 års erfaring med fremstilling af teknologi til solfangere og eksporterer sine absorbere til en lang række producenter i Europa.

Billedtekster
Tagintegreret solfanger i et Linea tegltag.
Solfanger integreret i et Koncept Roof naturskifer tag.

Relevant information

http://www.nordicenergygroup.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

Nordic Energy Group ApS
Jellingvej 11
9230 Svenstrup, Danmark

  5077 0451
  5077 0451

http://www.nordicenergygroup.com

Modtag nyheder fra Nordic Energy Group ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire