Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/03-07   -   Pressemeddelelse

Danmarks Offentlige Innovationsmester 2007

Danmarks Blindebibliotek kåret som årets offentlige innovationsmester i Innovation Cup 2007.

I begrundelsen for vinderpladsen har dommerkomiteen lagt vægt på, at Danmarks Blindebibliotek "viser hvordan teknologisk drevet innovation kan være med til at positionere en organisation blandt verdens førende". Videre fremhæves det, at DBB på de fundamentale forhold for innovation "udmærker sig med et solidt strategisk fokus" og har "en stærk resultatside". DBB nævnes som et godt eksempel på, "hvordan en proaktiv indstilling for en offentlig dansk organisation kan give internationale resultater og en stærk international position også på "private" markedsvilkår.

Som Danmarks store innovationsmester for private virksomheder kåredes Gabriel A/S og blandt de små tog Quilts of Denmark A/S prisen.

Innovation Cup blev lanceret af de regionale Innovationsråd i 2006, som de første danske mesterskaber i innovation nogensinde.

Innovation Cup 2007 er gennemført i samarbejde mellem Innovationsrådet, Center for Ledelse, Strategy Lab på Handelshøjskolen i Århus, Universitetet i Graz, Fremtidstanken og Mandag Morgen.

Relevant information

http://www.dbb.dk


Pressekontakt


Firma

Danmarks Blindebibliotek (DBB)
Teglværksgade 37
2100 København Ø, Danmark

  39 13 46 00
  39 13 46 00

http://www.dbb.dk

Modtag nyheder fra Danmarks Blindebibliotek (DBB) på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire