Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/08-09   -   Pressemeddelelse

LG Electronics ansætter Daniel Eriksson som key account manager til Home Entertainment

Daniel Eriksson er blevet ansat i LG som nordic key account manager inden for produktområdet Home Entertainment. Daniel har senest været ansat i TDC Sverige, hvor han har haft flere fremtrædende stillinger, bl.a. som områdechef. Daniel har også tidligere været i Tele2.

"Vi er meget glade for at have ansat Daniel Eriksson, som har den gedigne erfaring og brede kompetence, der er nødvendig for som key account manager at håndtere og udvikle de nordiske konti i LG Electronics," siger Henrik Aronsson, sales director, home entertainment, LG Electronics.

I sine tidligere job har Daniel haft ansvaret for både kanalkunder og kunder i den offentlige sektor. Daniel tiltræder 20. august 2009.

LG Electronics har siden etableringen i Sverige i 1999 konstant øget sit salg af forbrugerelektronik og er i dag en af den førende aktører i Norden inden for fladskærme og hjemmebiosystemer.

LG Electronics, Inc., (KSE: 066570.KS) er en af verdens største og mest innovative leverandører af forbrugerelektronik, hårde hvidevarer og mobil kommunikation. Virksomheden har 84.000 ansatte fordelt på 115 selskaber, inklusive 84 datterselskaber, over hele verden. Den globale omsætning steg i 2008 til 44,7 mia. USD. LG Electronics består af fem forretningsenheder: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions og Mobile Communications. LG Electronics er også verdens største producent af paneler til fladskærme, audio- og videoprodukter, mobiltelefoner, airconditionanlæg og vaskemaskiner.

LG Electronics har eksisterende i Norden siden oktober 1999

Relevant information

http://www.lge.com


Pressekontakt


Firma

LG Electronics Nordic AB
Box 83
164 94 Kista, Danmark

  +46 (0)8 566 415 63
  +46 (0)8 566 415 63

http://nordic.lge.com/dk/index.do

Modtag nyheder fra LG Electronics Nordic AB på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire