Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/06-21   -   Pressemeddelelse

Digitale værktøjer bidrager til et godt markedsgreb i Continentals nøgletal



Langvarige nedlukninger af Danmark gennem det meste af 2020 som følge af Covid-pandemien har både påvirket antallet af leasede og solgte biler, ligesom milde vintre de seneste år har medført et generelt lavere niveau for salg af vinterdæk.

Trods de udfordringer, der over en kam har ramt den danske bil- og transportbranche i det forgangne år, har det danske selskab i Continental-koncernen fastholdt deres position i markedet. Med en toplinje i 2020 på godt 395,5 mio. DKK mod 422,5 i 2019 og et resultat i 2020 på 4,9 mio. DKK mod 5,7 mio. DKK året før, kan Continental notere et fortsat stærkt markedsgreb i Danmark.

Massive investeringer i videndeling
Ligesom mange andre danske virksomheder har Continental Dæk Danmark A/S skullet finde alternative måder at fastholde og udbygge relationerne med deres forhandlere og kunder på. Det har de blandt andet gjort ved at investere massivt i digitale kommunikationskanaler såvel teknologisk som ressourcemæssigt,
- Gennem Continental Academy videndeler vi nu ikke kun med forhandlerne fysisk, men også virtuelt blandt andet gennem webinarer og podcasts. Det har markedet taget utroligt godt imod, fortæller adm. direktør Georg Nielsen.

Fokus på trafiksikkerhed
Den danske organisation har også fortsat udviklingen af koncepter og kampagner, der kan understøtte koncernens fokus på trafiksikkerhed og færre ulykker i trafikken.
- Det gode ved #ShareTheRoad-kampagnen er, at den netop gennem sociale medier og digitale kanaler kan nå ud til mange forbrugere, hvor budskabet om at tage hensyn til hinanden i trafikken formidles effektivt på tværs af aldersgrupper, georgrafi og trafikanttyper, understreger Georg Nielsen.

Står stærkt rustet
Både på globalt og lokalt plan står den forsknings- og udviklingsfokuserede Continental-koncern godt rustet. Den danske virksomhed har således øget egenkapitalen til godt 70,3 mio. DKK og har en soliditetsgrad på 56,8%.
- Vi har aldrig lagt skjul på, at vi står bag premium-produkter, der uanset konjunkturerne i samfundet kræver en god lønsomhed for at kunne fastholde de massive investeringer i forskning og udvikling for konstant at være på forkant med den teknologiske og samfundsmæssige udvikling, understreger Georg Nielsen, som også fremhæver koncernens fokus på forsynings- og leverancesikkerheden for forhandlernettet og slutkunderne.

Continental Dæk Danmark A/S har ikke gjort brug af regeringens hjælpepakker under Corona-nedlukningen, og i takt med genåbningen af samfundet forventer den danske ledelse, at omsætningskurven igen peger opad og lander på et niveau som før Corona-pandemien satte ind.

FAKTABOKS: Continental - koncernen
Continental udvikler fremtidens teknologi og serviceydelser til bæredygtig og forbundet mobilitet af mennesker og gods. Teknologikoncernen blev grundlagt i 1871 og tilbyder sikre, effektive, intelligente og prisvenlige løsninger til køretøjer, maskiner, trafik og transport. I 2020 havde Continental en omsætning på EUR 37,7 mia. og beskæftiger i dag mere end 235.000 medarbejdere i 58 lande. I 2021 kan Continental fejre koncernens 150-års fødselsdag.

Relevant information

Hjemmeside
www.continental.dk


Pressekontakt

Georg Nielsen
Adm. direktør
  +45 43 23 04 45

Firma

Continental Dæk Danmark A/S
Banemarksvej 50 E 1
2605 Brøndby, Danmark

  +45 43 23 04 00

https://www.continental-tires.com/dk/da.html

Modtag nyheder fra Continental Dæk Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire