Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/06-12   -   Pressemeddelelse

Continental investerer stort i ny produktion

Continental har fået en forrygende start på det nye regnskabsår, hvor salget i første kvartal steg mere end 13 % i forhold til samme kvartal 2011. Koncernen skabte samtidig omkring 3.400 nye arbejdspladser og har nu ca. 167.000 på lønningslisten - eller 12.400 flere end for et år siden. Og væksten fortsætter. Koncernen vil i år investere 15 mia. kroner i at øge produktionen verden over.

Lige nu opføres eller udvides fabrikker i Brasilien, Rusland, Indien, Kina (BRIK-landene), USA og Europa for at imødekomme stigende efterspørgsel på dæk, bremsesystemer og autokomponenter i øvrigt.

"Continental ser gode vækstmuligheder i BRIK-landene og har derfor sat et særligt investeringsprogram inden for dækdivisionen i gang. Samlet skal der investeres omkring 1 mia. euro. Vores produktionskapacitet i Brasilien fordobles. I Rusland opføres en ny fabrik i Kaluga, i Kina udvides fabrikken i Hefei fra en årlig produktion på 4 mio. dæk til 16 mio., mens der i Indien - efter købet af Modi Tyres Company Ltd. - også er planer om at øge produktionen", siger Georg Nielsen, adm. direktør for Continental Dæk Danmark.

I USA er der tidligere i år taget første spadestik til en ny fabrik i South Carolina, mens den eksisterende fabrik i Indiana udvides. Fabrikken i South Carolina vil, når den er helt udbygget, have en kapacitet på 8 mio. dæk om året.

Continental solgte i 2011 omkring 122 mio. dæk til personbiler og lette lastvogne og ca. 7 mio. dæk til tungere køretøjer som lastbiler, busser m.m.

Koncernen er en af bilindustriens tre største underleverandører. Foruden dæk udvikler og sælger Continental blandt andet bremsesystemer, motorkomponenter og elektronisk udstyr.


Billedtekst:
Første spadestik til Continentals nye fabrik i South Carolina blev taget i foråret. Produktionen af dæk ventes i gang sidst i 2013.

Fakta:
Continental Dæk Danmark A/S forhandler dæk til personvogne, lastvogne, varevogne og industrien. Continental-koncernen producerer bl.a. bremsesystemer, systemer og komponenter til motorer og chassiser, elektronik til køretøjer samt dæk.
Koncernen havde i 2011 en omsætning på 30,5 mia. Euro (heraf 8,8 mia. Euro i dækdivisionen) og er til stede i 46 lande med ca. 164.000 medarbejdere.
Dækdivisionen er officiel sponsor for UEFA EURO 2012 i Polen og Ukraine og for 2014 FIFA World Cup i Brasilien.
Læs mere på www.conti.dk, www.conti-truck-tires.com/dk og www.ContiSoccerWorld.de
Media Database: www.mediacenter.continental-corporation.com

Relevant information

http://www.conti.dk


Pressekontakt


Firma

Continental Dæk Danmark A/S
Banemarksvej 50 E 1
2605 Brøndby, Danmark

  +45 43 23 04 00

https://www.continental-tires.com/dk/da.html

Modtag nyheder fra Continental Dæk Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire