Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/10-13   -   Pressemeddelelse

Rolls Royce vælger også Continental

En række af de europæiske topmærker sætter Continental-dæk på de nye modeller. Senest er den nye Rolls Royce Wraith/RR05 rullet ud på asfalten med ContiSportContact 5 ContiSeal.

Tidligere i år har Audi lanceret RS 6 og RS7 med ContiSportContact 5P ContiSilent som standard. Porsche Panamera G1 II og Porsche Macan kommer til at køre på Continentals ContiWinterContact TS 830 P NO. Og BMW X5/F15 bruger ContiSportContact5 SSR SUV.

Ud over de europæiske mærker er også den nye Hyundai i10 monteret med tyske dæk, nemlig ContiEcoContact5.

###

Continental AG

Med en omsætning på € 32,7 mia i 2012, er Continental blandt de førende leverandører til bilindustrien på verdensplan. Som leverandør af bremsesystemer, systemer og komponenter til drivaggregater og chassiser, instrumentering, infotainment løsninger, bilelektronik, dæk og tekniske elastomerer, bidrager Continental til øget køresikkerhed og global klimabeskyttelse. Continental er desuden en ekspert-partner i netbaseret bilkommunikation. Continental har i øjeblikket ca 173.000 ansatte i 46 lande.
www.continental-corporation.de

Dæk Divisionen

Som en af verdens førende dækproducenter med mere end 42.000 ansatte opnåede Dæk Divisionen en omsætning på mere end € 9,7 mia i 2012. Divisionen har i øjeblikket 22 produktions- og udviklingssteder i verden. Det brede produktsortiment og løbende investe-ringer i R

Relevant information

Continental Dæk Danmark A/S
www.conti.dk

Continental AG
www.continental-corporation.de

Dæk til personbiler og erhvervsbiler
www.continental-reifen.de


Billeder


Pressekontakt

Georg Nielsen
Adm. direktør
  +45 43 23 04 45

Firma

Continental Dæk Danmark A/S
Banemarksvej 50 E 1
2605 Brøndby, Danmark

  +45 43 23 04 00

https://www.continental-tires.com/dk/da.html

Modtag nyheder fra Continental Dæk Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire