Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/04-11   -   Pressemeddelelse

Nyt brød fra GuldBageren er "brygget" på øl

Krenkerup Ølbrød fra GuldBageren er et rustikt og velsmagende brød til morgen, middag og aften. Bagt på durumhvede og tilsat øl fra Krenkerup Bryggeri på Lolland.

Man har næsten lyst til at sige "skål," når man sætter tænderne i det nye Krenkerup Ølbrød fra GuldBageren. For et skvæt af den mørke stout fra Krenkerup Bryggeri på Lolland tilfører brødet en ekstra smagsdimension.

Krenkerup Ølbrød er et solidt koldhævet brød, som GuldBageren har bagt med ekstra god tid og ekstra gode råvarer. Durumhvede sørger for en fast krumme, og smagen får sin ekstra dimension med den karakterfyldte og mørke Krenkerup Stout, som er blandet i dejen.

Krenkerup Ølbrød er et oplagt valg til fx frokost eller brunch, og når man først har sat tænderne i det lækre brød, smager det af mere. Måske får man også lyst til at smage på de anvendte ingredienser fra Krenkerup Bryggeri.

Den tanke har strejfet GuldBageren, som hver måned frem til nytår udlodder flotte gaveæsker med glas og øl. I august udtrækkes desuden et komplet fadølsanlæg med 40 liter øl fra Krenkerup Bryggeri. Man kan læse mere om konkurrencen på www.guldbageren.dk eller spørge hos sin GuldBageren.

Relevant information

http://www.guldbageren.dk/


Pressekontakt


Firma

GuldBageren A/S
Marsvej 26
6000 Kolding, Danmark

  70 28 28 28
  70 28 28 28

http://www.guldbageren.dk

Modtag nyheder fra GuldBageren A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire