Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/02-05   -   Pressemeddelelse

Sidse Babett Knudsen ny spokesperson

Garnier i Danmark kan meddele, at Sidse Babett Knudsen, kendt især fra publikum succes-filmen 'Den eneste ene' vil repræsentere mærket som dets nye spokesperson. Den folkekære skuespiller vil optræde i en TV/print-kampagne for Garnier Nutrisse hårfarve og i en print-kampagne for Garnier Respons hårpleje, der begge vises her til foråret.

'Indspilningen af en dansk reklamefilm med en dansker er noget helt nyt for et internationalt kosmetikmærke. Hidtil har vi i Danmark anvendt internationale kampagner med dejlige men ukendte modeller. Nu ændrer vi strategi og anvender lokale spokespersons for hvert enkelt land', fortæller Sebastien Couve, Marketingdirektør for Garnier i Danmark.

'I USA er det Sarah Jessica Parker, der er spokesperson. I Danmark har vi valgt Sidse Babett Knudsen til at repræsentere mærket, og hun er det perfekte valg for Garnier. Med sin charmerende, naturlige skønhed og sin fantastiske evne til at fremstå nærværende, troværdig og sympatisk, repræsenterer hun netop de værdier, Garnier mærket står for'.

'Jeg er glad for at være blevet valgt som den danske spokesperson for Garnier', siger Sidse Babett Knudsen. Og jeg synes, vi havde nogle rigtig sjove dage med indspilningen af reklamen for Garnier Nutrisse'.

Sebastien Couve forklarer: 'Grunden til at vi overhovedet har valgt en lokal spokesperson for vores Garnier produkter er, at vi ønsker at skabe større forankring på det lokale marked og gøre det lettere for forbrugerne at identificere sig med mærket. Det er vi sikre på, de vil kunne, når vi ser Sidse Babett Knudsen i vores kampagner for Garnier Nutrisse hårfarve og Garnier Respons hårpleje her til foråret'.

Sidste Babett Knudsen har for nylig kunnet ses i rollen som mor i 'Fakiren fra Bilbao' og er nu i gang med forberedelserne til Søren Østergaards Varieté i Tivoli, som vi kan glæde os til at se hende i til maj.

Garnier har skabt en ny indgang til skønhed. Garnier tror på den naturlige skønhed, der tager udgangspunkt i naturens egne ingredienser. Gennem forskning har Garnier videnskabeligt udviklet produkter, der er beriget med udvalgte naturlige ingredienser, som dagligt får brugerne til at føle sig sunde og veltilpasse.
Garnier er nummer 1 i Europa inden for naturlige skønhedsprodukter. I Danmark er Garnier blandt de førende mærker med Nutrisse og Garnier 100 % hårfarve, Respons hårpleje, Fructis hårpleje og styling, Skin Naturals hud- og kropspleje samt Ambre Solaire solpleje. Med et glimt i øjet og et smil på læben er Garnier et anderledes, frisk og positivt mærke.

Relevant information




Pressekontakt


Firma

Garnier
Stationsparken 37
2600 Glostrup, Danmark

  4324 6650 / 2013 6025
  4324 6650 / 2013 6025


Modtag nyheder fra Garnier på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire