Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/05-11   -   Pressemeddelelse

Multiflash 25 år med IT innovation

Multiflash A/S på Helgeshøj Alle er et rigtig godt eksempel på en it-virksomhed, der har opnået succes gennem det lange, seje træk. Derfor kunne Multiflash da også i går, torsdag fejre 25 års jubilæum med en solid placering i branchen. "De hurtige og smarte løsninger er ikke for os", påpeger dir. John Thuren, der er uddannet svagstrømsingeniør, og forklarer, at firmaet hellere vil holde jubilæum på langsigtede strategier end at score en hurtig gevinst for så blot at forsvinde igen, som det er sket for mange andre i branchen.

Multiflash lettede anker i 1986
Multiflash havde sin første spæde start i 1986 med den relativt nyuddannede John Thuren som eneste mand på broen. Men senere kom der flere til, således at der i dag er 5 faste medarbejdere om bord. Men der er plads til flere, der vil påmønstre.

Dette maritime billedsprog er såmænd ikke blot en fiks idé fra journalistens side, men en indledning til at fortælle om Multiflash' betydning for den internationale skibsfart.

Roger over i 2011-udgaven
Men først lidt om firmaets overordnede opgaver. Til daglig fokuseres der på udvikling, installering og servicering af logistikstyring med stregkoder-registrering. I dag har Multiflash indgået et samarbejde med TomTom om deres seneste produktlancering; nemlig TomTom Business solution, der hjælper med at optimere ruteplanlægning for firmaer og kan, som noget helt nyt, lave tovejskommunikation mellem kontoret og føreren på landevejen.

Logistik og servicering
Men en stor del af tiden er John Thuren på farten som problemknuser for skibstrafikken, når den digitale forbindelse mellem motor og kommandobro svigter. Så når John Thuren taler om flådestyring, må han lige pointere, om det drejer sig om skibe i Hong Kong og Rotterdam eller et fragtfirmas varevogne på landevejene. For begge dele indgår som kerneområder i Multiflash med føromtalte nøgleord som logistik og servicering.

Fra Lykkehjulet til TomTom og boller fra Kohberg!
Netop denne nichepositionering har vist sig at være opskriften på Multiflash succes gennem især de senere år. Men tidligere har også mere pudsige opgaver sneget sig ind; som f. eks. at stå bagved teknikken på underholdningsprogrammer som Lykkehjulet og Superchancen. Og et godt naboskab til Kohberg i Taastrup reddede fabrikken fra en spildt dagsproduktion, da der gik grus i maskineriet i stedet for nybagt brød. Hurtigt trådte Multiflash til og fik i sidste øjeblik løst de tekniske vanskeligheder.

Mindre svind med Track'n trace.
Med track'n trace-systemet er der blevet meget mindre svind på varelagrene i de forskellige virksomheder. Ikke fordi personalet har været specielt langfingret, men fordi det nu er blevet meget nemmere at spore, hvor pakken befinder sig, og derved undgår man, at den "farer vild". Det kan de bl.a. skriver under på hos Helly Hansen A/S, HIT-Danmark, Post Danmark og GLS.

En bred vifte af opgaver
Således har Multiflash trods sit navn, der indikerer mangfoldighed vægtet nogle få kerneområder, men er selvfølgelig parat til at påtage sig andre opgaver. "Man lever vel op til sit navn", siger John Thuren med slet skjult stolthed over at kunne varetage så forskellige opgaver som et tv-programs teknik og et skibs kommunikationsvanskeligheder.

Ud over at holde kursen for Multiflash har John Thuren også fundet det vigtigt at involvere sig branchefagligt og har i en årrække fra 1997 til 2003 været formand for Ledende og selvstændige Ingeniører i Ingeniørforeningen i Danmark (IDA).

Derfor var det da også en velbesøgt reception, der løb af stabelen på Helgeshøj Allé 18 i Taastrup i går, hvor John Thuren underholdt i sin vanlige underspillede stil med små anekdoter fra firmaets historie. "Vi ses, om ikke før, så om 25 år igen", grinede John til afsked, mens han og hustruen Jeanne kunne hvile ud og se tilbage på et vellykket arrangement, hvor netværk i lige så høj grad som Multiflash stod i fokus.

Relevant information

http://www.multiflash.dk


Pressekontakt


Firma

Multiflash A/S
Helgeshøj Allé 16-18
2630 Taastrup, Danmark

  4352 7100
  4352 7100

http://www.multiflash.dk

Modtag nyheder fra Multiflash A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire