Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/02-13   -   Pressemeddelelse

Fang indbrudstyven med din mobiltelefon

Sikringsfirmaet AlarmForum præsenterer et nyt middel i kampen mod indbrudstyvene. PUSH Video IP-Kamera sender live-video fra hjemmet, til de valgte smartphones eller tablets med få sekunders forsinkelse, hvis der sker bevægelse. Så kan boligejere roligt tage på arbejde, ferie eller til familiefest og samtidig følge med i, om de får uventet og uvelkomment besøg derhjemme.

I den seneste tid har kampagnen "Stop Tyven" på TV2 sat fokus på det store antal indbrud, der sker hver dag i Danmark. Hvert 6. minut bliver der begået et indbrud, hvor tyven slipper væk med smykker, fladskærme, kontanter, mv. Indbruddene kan forhindres med moderne tyverialarmer, som ud over at være meget effektive, desværre også ofte er temmelig dyre.

Live PUSH-video fra hjemmet
Nu er der imidlertid kommet et nyt våben mod indbrudstyvene på gaden, som er mindre omkostningsfuldt end traditionelle alarmer, men alligevel mindst lige så effektivt. Det hedder PUSH Video IP-Kamera og det fungerer ved at sende højtopløselige PUSH-video direkte til de valgte smartphones eller tablets, så man kan følge med i, hvad der sker derhjemme. Optagelserne af tyven kan på samme tid sendes fra telefonen til en E-Mail og dermed udleveres til politiet.

"Man kan bruge det i stedet for en dyr tyverialarm eller rumføler og der er ikke nogen udgifter forbundet med det - der er intet abonnement. Man downloader en gratis app og så slår man kameraet til og fra via sin smartphone eller tablet," fortæller Tino Holtz fra sikringsfirmaet AlarmForum, som forhandler det nye kamera.

Kan også tilsluttes tyverialarmen
PUSH Video IP-Kameraet kan sagtens stå alene, men det kan også tilsluttes andet sikringsudstyr. Kobles det eksempelvis til en tyverialarm, så tænder kameraet med det samme alarmen går i gang og begynder automatisk at sende PUSH-video til mobiltelefonen. Kameraet kan også tilsluttes en magnetkontakt, så det starter hver gang hoveddøren åbnes.

AlarmForum har lagt en video på YouTube, hvor man kan se, hvordan kameraet fungerer:
http://www.youtube.com/watch?v=Gs0wviBz5zU

PUSH Video IP-Kamera kan købes på www.alarmforum.dk og koster fra kr. 1.495 inklusiv moms.

Pressekontakt


Firma

Alarmforum
Lunikvej 2
2670 Greve , Danmark

  72 10 00 33
  72 10 00 33

http://www.alarmforum.dk/

Modtag nyheder fra Alarmforum på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire