Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/05-14   -   Pressemeddelelse

GITS A/S har ansat ny adm. direktør

Anker W. Pallesen er pr. 1. maj 2014 ansat som ny adm. direktør i GITS A/S. Han overtager stillingen efter virksomhedens stifter Kurt Christensen.

Anker Pallesen kommer fra en stilling i CGI A/S, hvor han har haft ansvaret for opbygning af Microsoft Dynamics AX forretningen og senest Utility forretningen baseret på MECOMS. For GITS er Anker Pallesen et stærkt valg, idet han med sin erfaring proaktivt kan medvirke til at videreudvikle GITS.

Beslutningen om at ansætte Anker Pallesen er således taget ud fra et ønske om at forankre og vækste GITS' kerneområder inden for Microsoft ERP løsninger. Som divisionsdirektør i CGI har Anker Pallesen bl.a. været med til at opbygge en Microsoft Dynamics AX forretning på 5 lokationer og dermed sikret at CGI opnåede en position som førende på området i Danmark.

GITS har siden sin start den 1. marts 2002 skabt sig en stærk position på markedet med Microsoft ERP projektløsninger til mange individuelle brancher. Kerneområderne for GITS vil også i fremtiden være totalløsninger til Microsoft ERP, samt alle tilhørende platforme og teknologier.

Alle ansatte hos GITS A/S har en solid ballast af know-how, indlevelsesevne og erfaring, og kan således rådgive virksomheder, så de får leveret et produkt, der understøtter deres strategier og mål. GITS lægger vægt på partnerskab og ansvarlighed i samarbejdet med sine kunder.
For bedst muligt at servicere vore kunder, vil Kurt Christensen i en kort periode assistere Anker Pallesen.

Relevant information

www.gits.dk
http://www.gits.dk


Pressekontakt

Kurt Christensen
Bestyrelsesmedlem
  +45 70 21 60 70
Anker Pallesen
Adm. direktør
  70 20 96 50
  29 48 08 39

Firma

GITS A/S
Rugårdsvej 55
5000 Odense C, Danmark

  70 20 96 50
  70 20 96 50

http://www.gits.dk

Modtag nyheder fra GITS A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire