Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/06-11   -   Pressemeddelelse

Perrelet VIP Lounge en gigantisk succes

11. juni afholdt Perrelet i Danmark, sammen med konceptet Excellent Hotel Events et dundrende party extravaganza for de unge, smukke og kendte på Copenhagen Marriott Hotel. Festen gik over al forventning og tiltrak folk fra hele verden.

Ca. 800 mennesker mødte op til en fest, der ud over det luksuriøse urmærke også havde Lexus og andre spændende sponsorer med.

"Der var 3 forskellige DJs til at underholde, fotomodeller, stand-up'ere og filminstruktører. Hvor mange fester kan mønstre det??" spørger Henrik Bramsborg, key account manager hos Global luxury corp, den danske distributør af Perrelet.

"Med et 8 meter højt digitalt Perrelet Turbine på væggen, luksus biler og forskellige drinks fik gæsterne virkelig en oplevelser ud over det sædvanlige. Desuden fik vore VIP gæster adgang til en lounge med gratis champagne og sushi" fortsætter Henrik.

Musikken blev skabt af blandt andre DJ Patrick Perreira og Nima G., imens VIP gæsterne havde været så heldige at få DJ Rasmus Juul som 'lounge-kaptajn'.

"Resultatet af festen er blevet, at Perrelet nu er på vej til at blive cementeret som et luksus brand for de unge. Faktisk så er vi dér nu, at vi mangler forhandlere, snarere end kunder!" siger Henrik Bramsborg og han fortsætter; "Mere konkret fik vi bestilling på 3 ure og tilbud om at sponsorere en af Danmarks bedste boksere, så vi er meget tilfredse!"

Relevant information




Pressekontakt


Firma

Global Luxury Corp. ApS
Grønnegade 36
1107 København K, Danmark

  26362200
  26362200


Modtag nyheder fra Global Luxury Corp. ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire