Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/11-10   -   Pressemeddelelse

Konferencehotellet Hesselet og Dong Energy byder på energibesparelser og vedvarende energi som hovedmenu

Konferencehotellet Hesselet i Nyborg har indgået et ambitiøst klimapartnerskab med Dong Energy. Første mål er energibesparelser på 15% samt støtte til vedvarende dansk vindmølleenergi.

- Vi har et stort ønske om at sætte fokus på, hvordan vi som hotel og virksomhed kan skabe en klimabevidst kultur, der kan nedbringe vores samlede energiforbrug og være med til reducere påvirkningen af klima og miljø. Derfor har vi valgt at indgå i et forpligtende klimapartnerskab med Dong Energy, oplyser hotelejer Steen Sørensen og hotelchef Lise-Lotte Tilsted fra Hotel Hesselet i Nyborg.

Første del af aftalen indebærer en målbar nedbringelse af Hesselets energiforbrug med 15% inden udgangen af 2015. Reduktionen skal opnås gennem rådgivning og tiltag, der sikrer, at hotellets produktionsapparat, bygninger og installationer er energi-effektive og drives optimalt.

Støtte til udbygning af dansk vindmølleenergi
- En anden vigtig del af klimapartnerskabet er vores aftale om, at vi støtter produktionen og udbygningen af vindmølleenergi gennem køb af certifikater for vedvarende energi svarende til Hotel Hesselets samlede elforbrug, forklarer Lise-Lotte Tilsted.

Den støttede vedvarende energi vil enten blive produceret ved Horns Rev 2 eller den kommende vindmøllepark ved Anholt.

Solen skinner altid over Hesselet
Men i følge Lise-Lotte Tilsted stopper ambitionerne på klima- og energifronten ikke her. For Hotel Hesselet er åben for at udvikle samarbejdet med Dong Energi med andre klima- og miljøinitiativer som for eksempel solceller og solvarme.

Solenergi må helt sikkert være en strålende idé, eftersom Lise-Lotte Tilsted længe har påstået, at solen altid skinner over Hotel Hesselet. Så hun kan sagtens forstille sig at solens energi og varme også vil blive en vigtig fremtidig energikilde.

Relevant information

http://www.hesselet.dk


Pressekontakt


Firma

Hesselet Hotel & Gourmet
Christianslundsvej 119
5800 Nyborg, Danmark

  65313029
  65313029

http://www.hesselet.dk

Modtag nyheder fra Hesselet Hotel & Gourmet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire