Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/10-12   -   Pressemeddelelse

INTERSPORT fortsætter sin ekspansion med overtagelsen af The Athlete's Foot

IIC-INTERSPORT International Corp. køber 100% af det amerikanske franchisekoncept The Athlete's Foot, som primært sælger sportsfodtøj til aktivt brug og til mode/fritid. Franchisekæden består af 430 butikker i 27 lande.

I Danmark er der to The Athlete's Foot-butikker i København dels i Lyngby Storcenter og dels på Strøget. Butikkerne videreføres uændret med A/S Deres Design som franchisetager for Danmark.

Med dette opkøb vil INTERSPORT Gruppen ekspanderer yderligere og vil nu være repræsenteret i 63 lande og for første gang således også i USA, Sydamerika og Australien. Opkøbet er egenfinansieret.

"The Athlete's Foots detailkoncept er et betydningsfuldt supplement til INTERSPORTs multi-brand/multi-sportskoncept. Vi er overbeviste om, at dette velkendte detailmærke sammen med INTERSPORTs erfaring, markedsposition, troværdighed og langsigtede perspektiver kan styrke positionen og tilbyde INTERSPORT og The Athlete's Foot yderligere vækstmuligheder", fremhæver Mikael Kold, direktør i INTERSPORT Danmark A/S og bestyrelsesmedlem i IIC.

Det er også derfor, at The Athlete's Foot-butikkerne vil fortsætte under navnet " The Athlete's Foot" og IIC vil etablere en intern Athlete's Foot division. Selvom The Athlete's Foot drives som et separat forretningskoncept, kan begge parter udnytte mange værdifulde synergier indenfor områder som sortimentsplanlægning, produktudvikling, markedsføring, butiksdesign osv.

John Ginsborg, indehaver af de danske The Athlete's Foot-butikker tilkendegiver, "Jeg ser flere potentielle positive synergier afledt af det nye ejerskab, hvilket vi den kommende periode naturligvis vil vurdere nærmere."

Baggrund:
IIC- INTERSPORT International Corp. (IIC) med hovedsæde i Bern, Schweiz og the Global Franchise Group (GFG) placeret i Atlanta, Georgia, USA, er nået til enighed om en købsaftale af alle aktier i The Athlete's Foot Franchising LLC. IIC overtager de verdensomspændende The Athlete's Foots varemærkerettigheder og alle franchiseaftaler. The Athlete's Foot har 430 butikker i 27 lande, inklusiv USA, Mexico, Peru, De forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Singapore, Indonesien, Filippinerne, Australien og New Zealand.

I Europa er The Athlete's Foot kun repræsenteret i Portugal, Danmark og Rusland.

The Athlete's Foot detailkoncept er INTERSPORT Gruppens fremtidige autentiske sportssko-detailkoncept til urban sport og livsstilsinspirerede forbrugere. Butikkerne har et areal på 150-250 m2 og er placeret fortrinsvis i centrum. Kollektionen indeholder hovedsagelig sportssko, som, alt afhængig af område, indeholder forskellige typer af sko, som imødekommer forbrugernes ønsker til både aktivt brug og til mode/fritid.

Ekspansionspotentialet på markeder, hvor The Athlete's Foot i dag er repræsenteret, og ligeledes vækstmarkeder som Kina, Indien, Brasilien og Argentina, er lovende. "The Athlete's Foot passer ideelt som supplement til INTERSPORT og gør det med ét muligt at være til stede i 63 lande i stedet for de 41 i dag og dermed i yderligere 27 lande. Indtil nu har vi haft en stærk global position specielt i Europa og dette opkøb gør det muligt for os at operere på lukrative markeder i USA, Australien, Indonesien og New Zealand, udnytte vækstlandenes potentiale i Sydamerika og styrke vores position i Asien og Mellemøsten", siger Franz Julen, administrerende direktør for IIC-INTERSPORT International Corp.

Med INTERSPORT-, The Athlete's Foot- og prisleder-konceptet budget sport kan INTERSPORT Gruppen nu tilbyde tre forskellige og markante sportsdetailkoncepter på forskellige markedssegmenter.
INTERSPORT Danmark A/S www.intersport.dk
INTERSPORT Danmark er kædecenter for INTERSPORT Gruppens aktiviteter i Danmark, som omfatter mere end 160 butiksenheder fordelt i INTERSPORT, Sport Direct og en række specialbutikker.

IIC - INTERSPORT International Corp. www.intersport.com
Med en omsætning på EURO 9,9 mia. og mere en 5.400 multisportsbutikker med mere end 50.000 ansatte i 41 lande har INTERSPORT Gruppen styrket sin position yderligere som verdens førende på markedet for sportsartikler.

The Athlete's Foot (TAF) www.theathletesfoot.com
TAF® tidligere kendt som The Athlete's Foot var verdens første franchise-giver af funktionelt sportsfodtøj. Konceptet blev grundlagt i 1971 i Pittsburgh, Pennsylvania. I dag er TAF anerkendt som verdens førende franchisekæde indenfor funktionelt fodtøj med 430 butikker i 27 lande.

Yderligere oplysninger, Mikael Kold, INTERSPORT Danmark og:

Franz Julen
IIC-INTERSPORT International Corp.
Bern/Schweiz
Tlf. : +41-31-930 7804
Fax: +41-31-930 7897
E-mail: franz.julen@intersport.com
Web: www.intersport.com


Relevant information

http://intersport.dk


Pressekontakt


Firma

INTERSPORT Danmark
Tarupvej 57
5210 Odense NV, Danmark

  +45 63 16 61 00

http://intersport.dk

Modtag nyheder fra INTERSPORT Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire