Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/07-01   -   Pressemeddelelse

2 nye top-direktører i spidsen for Columbus IT Partner

To nye top-direktører
i spidsen for Columbus

Direktør i IBM Carsten Dilling, og SEB Danmark's CEO, Torben Bartels, bliver det nye stærke direktør-par i Columbus IT Partner. Dilling bliver ny koncern-chef, og Bartels bliver koncern-direktør med ansvar for økonomi.

Columbus IT Partner A/S præsenterer nu to nye top-direktører, der i fremtiden skal stå i spidsen for koncernens nye vækst og ekspansion. De afløser virksomhedens stifter Michael Gaardboe, der efter et år på posten fremover vil være innovativ udvikler i selskabet. Begge direktører er i forvejen kendte og solide navne fra det danske erhvervsliv, og dermed har Columbus sikret sig to topfolk i den absolutte elite.

Direktørerne udgør et solidt makkerpar og har de faglige kvalifikationer i orden. Carsten Dilling kommer fra IBMs danske direktion og har gennem de seneste 5-6 år haft top-poster i IBMs nordiske organisation - senest som chef for hele IBM's PC-salg i Norden. Torben Bartels kommer fra en stilling som CEO i SEB i Danmark og har tidligere været Unibanks direktør i Sverige.

Carsten Dilling og Torben Bartels skal være med til at styrke og udbygge Columbus' stilling på markedet og være med til at styrke organisationen. De to direktører tiltræder deres stillinger som henholdsvis CEO og CFO i Columbus-koncernen, så snart de er frigjort fra deres nuværende forpligtelser.

De to direktører lægger ikke skjul på, at de ser direktørjobbet i Columbus-koncernen som en unik mulighed og udfordring.

"Columbus er en stærk virksomhed med nogle spændende udfordringer. Vi har en stor opgave i at få tunet den daglige forretning, og vi går i gang så snart jeg tiltræder. Alle ledelses-erfaringerne fra jobbet i IBM bliver nu brugt til at få Columbus-koncernen drevet længere frem i markedet", siger Carsten Dilling, ny koncern-chef hos Columbus IT Partner.

Torben Bartels bliver koncern-direktør med ansvar for økonomi.
"Columbus-koncernen er en spændende, dynamisk og samtidig meget innovativ virksomhed. Nu går vi gang med at styrke den finansielle side af organisationen, for dermed at få et bedre udtryk for udviklingen. Det giver os et godt og solidt udgangspunkt for at styrke og udvikle virksomheden. Jeg ser store muligheder for Columbus-koncernen. Det er også derfor jeg selv har sagt ja til udfordringen som ny CFO", siger Torben Bartels, ny koncern-direktør med ansvar for økonomien.

Bestyrelsesformand i Columbus IT Partner A/S, advokat Niels Heering, kalder ansættelsen af Dilling og Bartels for en "markant styrkelse af Columbus-koncernen".

"Med Carsten Dilling og Torben Bartels får Columbus tilført en markart og slagkraftig ledelse, der er i stand til at markere virksomheden kraftigt også på det internationale marked. De har begge en baggrund i meget internationalt orienterede virksomheder, og deres styrke og indsigt vil til fulde kunne udnyttes i Columbus. Vi betragter ansættelsen af de to, som en succes for Columbus", siger Niels Heering, bestyrelsesformand i Columbus IT Partner.


Yderligere oplysninger hos: Bestyrelsesformand Niels Heering: tlf. 33 41 41 41 eller afdelingschef Martin Bo Sørensen (Columbus IT Partner) på telefon 70 20 50 00.


Relevant information

http://www.columbus.dk


Pressekontakt


Firma

Waterfront Communications A/S
Ehlersvej 11
2900 Hellerup, Danmark

  +45 39 48 18 00
  +45 39 48 18 00

http://www.waterfront.dk

Modtag nyheder fra Waterfront Communications A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire