Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/09-09   -   Pressemeddelelse

Golfspiller kvæstet i vandrutsjebane

Midt under kvalifikationen til European Tour har den førende spiller, den 24-årige Oliver Suhr fra Rungsted, kvæstet begge ankler i et badeuheld, der koster ham mindst seks måneders pause.

Oliver Suhr, den førende spiller efter de første to runder på European Tour Qualifying School Stage 1, der i øjeblikket afvikles på Lübker Golf Resort på Djursland, blev onsdag aften kvæstet i begge ankler under et uheld i svømmebadet i Square. Oliver Suhr blev omgående bragt til Regionshospitalet Randers, hvor han i løbet af aftenen blev opereret. De første meldinger fra en fattet, men naturligvis chokeret Oliver Suhr selv, lød på, at lægerne forventede en pause fra golf på minimum et halvt år.

"Det er et yderst beklageligt uheld, og vi føler med Oliver i en svær situation. Vi er naturligvis parat til at gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe ham", sagde administrerende direktør for Lübker Golf Resort, Per Kærsgaard, straks efter uheldet.

Selve uheldet skete i vandrutsjebanen i Square, som er det 3.500 kvadratmeter wellness center, der ligger på det store golfresort. Umiddelbart er der tale om et sammenfald af uheldige omstændigheder, som medførte, at Oliver Suhr ramte bassinkanten ved rutsjebanens afslutning.

"Rutsjebanen er blevet efterset og godkendt af myndighederne efter indstilling fra Force Instituttet. Efter at have talt med den daglige leder af wellness centret, Lotte O. Rasmussen, kan jeg konstatere, at de procedurer, der er gældende for området, er blevet fulgt. Vi vil straks torsdag morgen bede Force Instituttet om at undersøge, om der kan gøres yderligere for at sikre, at lignende uheld ikke finder sted igen", siger Per Kærsgaard.

European Tour Qualifying School Stage 1 er for første gang i Danmark, og 39 spillere fra fem nationer er tilmeldt for at sikre sig første trin til den videre kvalifikation mod et kort, der giver adgang til spil på European Tour. Efter første spilledag tirsdag 15. september kunne Rungsted-spilleren konstatere, at han ikke bare var i spidsen for Stage 1, han havde også sat den første banerekord fra backtee på golfresortet.

Mesterskabssløjfen Sky-Sand, som i anledning af kvalifikationsturneringen er trimmet til sit ypperste, blev gennemspillet af Oliver Suhr i 69 slag. Det er tre slag under par. Efter første spilledag var Oliver Suhr suverænt alene i spidsen, og kun en spiller yderligere kunne følge op på andenpladsen med et resultat under par. Resten af feltet var i par eller helt op til 10 slag over.

Onsdag viste Oliver Suhr stærk moral og var yderst motiveret da han fra tidlig morgen atter gik på træningsbanen for at konsolidere sin position som ledende spiller. Efter dagens runde i tre slag over par var han stadig alene i spidsen og ville slappe af efter runden i wellness centret, hvor uheldet skete.

Relevant information

http://www.lubker.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

Lübker Golf Resort A/S
Lübker Allé 121
8581 Nimtofte, Danmark

  +45 29164427
  +45 29164427

http://www.lubker.com

Modtag nyheder fra Lübker Golf Resort A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire