Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/06-10   -   Pressemeddelelse

Nyt madtempel i golfklubben

Siden 17. juni har der adgang for gæster til restaurant The Waters at The Scandinavian, selv om golfanlægget endnu ikke har åbnet for golfspillere. Restaurantens gæster kan nyde alt fra en golfburger til en gourmetmiddag - også selv om de ikke er golfspillere.

Men der er næppe tvivl om, at der vil være en del nyfigne golfspillere blandt gæsterne i restaurant The Waters at The Scandinavian, selv om golfbanen endnu ikke er åben for hverken medlemmer eller greenfeespillere. En væsentlig årsag er, at de store glaspartier i restauranten, giver en formidabel udsigt til væsentlige dele af det 200 hektar store område, hvor vildnis boltrer sig i smuk kontrast til velplejede greens.

The Scandinavian Golf Club har været undervejs i otte år, og først 17. juni begyndte restauranten at tage gæster ind. Udsigten til Robert Trent Jones II golfanlægget, der allerede sammenlignes med de ypperste i Europa, vil være attraktiv for alle. Det fantastiske klubhus, der er tegnet af Henning Larsen Architects, er en attraktion i sig selv. Det er opført i fire grundlæggende materialer, nemlig glas, norsk skifer fra Otta, 120-år gammelt kernetræ af Douglas fyr høstet i Schwartzwald og tombak - en meget strækbar legering af zink og kobber.

Dragende er også fristelserne i restaurant The Waters, der er en kulinarisk oase, hvor køkkenchef Morten Kirk kan få smagsløgene til at vibrere lifligt. Kirk har i mange år arbejdet sammen med ægteparret Lone og Per Krarup, der står for drifte. Parret har årtiers erfaring i restaurationsbranchen, og Lones erfaring blev grundlagt allerede ved fødslen. Hendes familie ejede fra 1913 den berømte Divan 1 i Tivoli.

Indtil 1997 var Lone og Per Krarup selv ejere af Divan 1, ligesom de frem til 2005 gjorde nordsjællænderne glade for både mad og vin på restaurant Nokken i Rungsted Marina. Sideløbende drev parret Club Royal (Kongelig Dansk Yacht Club), og fra 2002 frem til nu også Teater Restauranten på Gladsaxe Teater.

Køkkenchef Morten Kirk har en solid baggrund i det nu verdensberømmede nordiske køkken. Men han kender også til de ypperste gourmet gryder, og har blandt andet arbejdet internationalt på to af de mest kendte Michelin-restauranter i London. Det er 1 Lombard Street (én stjerne) og Michel Jeux's to-stjernede Le Gavroche.

Som det første større arrangement med fri adgang er der Sankt Hans aften lagt an til en gastronomisk oplevelse på The Waters at The Scandinavian. En tre-retters gourmet menu lanceres for blot 295 kroner, og det er derfor nødvendigt at reservere bord for at sikre sig en plads. Læs mere om det nye nordsjællandske restaurationsinitiativ The Waters på www.thescandinavian.dk.

###

FORSLAG TIL BILLEDTEKSTER:

IMG_2859_Clubhouse_Sunset.jpg:

Restaurant The Waters ligger bag vinduerne under den højeste del af taget i klubhuset, der er tegnet af Henning Larsen Architects.

IMG_3827_Bar.jpg:

Fra baren og restauranten er udsigten til den frie natur og Robert Trent Jones II golfanlægget gennem de store glaspartier helt uhindret.

The-waters-sankt-hans.jpg:

Sankt Hans Menu på The Waters at The Scandinavian.

Relevant information

http://www.thewaters.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

Newsline A/S
Strandvejen 100
2900 Hellerup, Danmark

  3961 9006
  4015 2215

http://www.newsline.dk

Modtag nyheder fra Newsline A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire