Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/11-11   -   Pressemeddelelse

You better Watch Out. Swinging Christmas fra et af Danmarks rigtig gode swing-bigbands

MIBB, som også lyder navnet University of Copenhagen Jazz Bigband, udsender den 24. november deres bud på et soundtrack til en jazzet jul; "You Better Watch Out" Cd'en, som er MIBBs første i ti år, byder på egne arrangementer af kendte og mindre kendte moderne juleklassikere.

Som gæstesolist finder vi basunist i DR-bigbandet Peter Jensen, der også har leveret to af arrangementerne. De resterende otte arrangementer er leveret af bandets egne faste arrangører, Mads Pagsberg, Sille K.B. Schultz og Mikkel Vad. MIBBs særkende er den velklingende vokalgruppe, der er i front på alle numrene på cd'en - og til daglig.

Bandet består hovedsageligt at musikstuderende fra Københavns Universitet og har den klassiske bigbandmusik, Basie-style, som sit kernerepertoire. Cd'en byder blandt andet på hurtig swing i The Christmas Song, smukke ballader, fx Peter Jensens arrangement af Snowfall, en latinudgave af When You Wish upon a Star og mange andre gode og meget forskellige arrangementer.

Release for "You Better Watch Out" inklusive trio-jazz, swingjazz-undervisning og koncert med MIBB, foregår den 24. november i Huset i Magstræde, København kl. 19.00.

Få en lille smagsprøve på albummet på:

http://www.staff.hum.ku.dk/mibb/Musikeks/sneaklyt.mp3

Relevant information

http://mibb.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Pagsberg & Schultz Musik og Kommunikation
Svinget 5 st. tv
2300 København S, Danmark

  +45 28 44 88 07

http://www.pagsberg-schultz.dk

Modtag nyheder fra Pagsberg & Schultz Musik og Kommunikation på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire