Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/06-13   -   Pressemeddelelse

Ulla Henningsen gæster The BigBand til Sankt Hans-jazz i Valby Kulturhus

Den 24. juni 2013 - Sankt Hans Dag - vil The BigBand sammen med Valby Kulturhus fejre midsommeren og de lyse nætter.

Tidligere var det opfattelsen, at midsommernatten var fyldt med magiske kræfter, og denne aften vil uden tvivl blive magisk, for The BigBand får besøg af ingen ringere end Ulla Henningsen, som med sin stærke personlighed og sjælfulde vokal vil berige aftenen og skabe øjeblikke af magi.

The BigBand er et orkester, der er ved at markere sig solidt på den københavnske scene, hvilket blandt andet skyldes en yderst stærk besætning.

Musikere som trompetisten Henrik Bolberg, basunisten Lis Wessberg, saxofonisterne Jesper Løvdal og Nicolai Schultz, pianisten Ole Kock Hansen og trommeslageren Jonas Johansen signalerer ensemble- og jazzkunst på højt niveau, og dertil er det interessant, at orkestret, der ledes af komponisten og arrangøren Mads Pagsberg, også har tilknyttet en vokalkvartet, kaldet The Vocals.

Ved orkestrets såkaldte »Monday Night Projects« er der altid en gæstesolist, og i dette tilfælde er der tale om skuespiller og sangerinde Ulla Henningsen. Mange kender hende som skuespiller fra bl.a. "Matador" og serien "Kald mig Liva", - men hvad man måske ikke ved er, at hun også mestrer jazzen.

Stilistisk bevæger orkestret sig omkring i såvel det moderne som det klassiske bigband univers.

Links:
Direkte link til event på Facebook https://www.facebook.com/events/117650458390759/
The BigBand på Facebook: http://www.facebook.com/TheBigBandAndTheVocals
The BigBand på YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCouougvyM6NotuBw68IkRCQ?feature=watch
The BigBand webpage: www.thebigband.dk
Gæstesolist Ulla Henningsen: http://www.musang.dk/kategorier/jazz/ulla-henningsen/ulla-henningsen-presse og http://www.myspace.com/ullahenningsen


Relevant information

http://www.thebigband.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

The BigBand
Svinget 5 st. tv
2300 København S, Danmark

  +45 28 44 88 07

http://thebigband.dk

Modtag nyheder fra The BigBand på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire