Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/11-13   -   Pressemeddelelse

Philips støtter jazzen

he BigBand - Danmarks eneste bigband med fast tilknyttet firestemmig vokalgruppe - har fødselsdag. Orkesteret har siden det så dagens lys for et år siden, ved flere lejligheder haft unikke aftaler med Philips, som har valgt at støtte orkesteret - ikke med kontante midler, men med produktgaver til The BigBands publikum.

Når man går til en koncert med The BigBand kan man, udover et solidt jazz-repertoire med overvejende originale kompositioner og arrangementer, gæstesolister fra den danske jazz-scene og et orkester bestående af habile musikere som Jonas Johansen (tr.), Søren Møller (pia.), Henrik Bolberg (trp.), aldrig rigtigt vide, hvad man kan forvente.

Orkesteret har, som et nyt og anderledes tiltag, valgt at anvende sponsoraftaler ved dets Monday Night Project koncerter, som afholdes en mandag måneden på henholdvis, Kulturhuset Islands Brygge, Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus og Krudttønden.

Ved nogle koncerter er publikum blevet trakteret med gode vine, håndlavet chokolade eller gourmetlakrids og ved andre lejligheder er der større ting på spil.

Philips har ved The BigBands 1 års-fødselsdagskoncert valgt at sponsorere fødselsdagsgaver til publikum. Der er tale om 3 Philips Airfloss til en stykværdi på 999,- som 3 heldige publikummer kan gå hjem.

The BigBands 1års-fødselsdagskoncert afholdes den 18. november 2013 kl. 20.00 i Kulturhuset Islands Brygge.



Relevant information

The BigBand på facebook
https://www.facebook.com/TheBigBandAndTheVocals

The BigBand direkte link til event på FB
https://www.facebook.com/events/427977253930086/


Billeder


Pressekontakt

Mads Pagsberg
  +45 28 44 88 07

Firma

The BigBand
Svinget 5 st. tv
2300 København S, Danmark

  +45 28 44 88 07

http://thebigband.dk

Modtag nyheder fra The BigBand på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire