Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/03-12   -   Pressemeddelelse

Samarbejdsaftale på plads på Aarhus Havn

Dansk Byggeri og 3F har holdt et 48-timersmøde for at få ryddet problemerne på Aarhus Havn af vejen. Mødet sluttedes med et forlig om overenskomstbrud og en fremadrettet aftale om løbende statusmøder

Der har gennem længere tid været fokus på entreprenørvirksomheden Budomex Pl, som på en række områder ikke har levet op til de aftaler, der er indgået mellem Dansk Byggeri og 3F.

På den baggrund har arbejdsgiverne og lønmodtagerne repræsenteret af henholdsvis Dansk Byggeri og 3F, afholdt møde efter det såkaldte 48-timerssystem - som er et hurtigt og effektivt organisationsmøde målrette på at få uoverensstemmelser ryddet af vejen.

Her har man nu løst de problemer, som 3F i gennem længere tid har påpeget og givet den polske virksomhed Budomex Pl ansvaret for i forbindelse med arbejder på byggepladsen Navitas på havnen i Aarhus.

På mødet blev parterne også enige om at se fremad. Der afholdes statusmøder cirka hver 14. dag med henblik på at komme problemerne i forkøbet eller få løst de problemer, der eventuelt konstateres, så den danske model følges.

Kontorchef Jørgen Boje i Dansk Byggeri og gruppeformand Ole V. Christiansen, 3F Rymarken i Aarhus ser nu begge frem til mere konstruktivt arbejde på Navitas, og forventer at denne fremgangsmåde kan bruges på andre større byggepladser med ikke dansk arbejdskraft.

Kontakt
Kontorchef Jørgen Boje, Dansk Byggeri, telefon 40 46 94 64
Gruppeformand Ole V. Christiansen, 3F Århus, telefon 23 46 46 76

Relevant information

http://www.danskbyggeri.dk


Pressekontakt


Firma

Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1015 København K, Danmark

  72 16 01 62
  72 16 01 62

http://www.danskbyggeri.dk/

Modtag nyheder fra Dansk Byggeri på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire