Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/10-14   -   Pressemeddelelse

Dansk Byggeris formand tager orlov

Dansk Byggeris bestyrelse har tirsdag eftermiddag holdt ekstraordinært bestyrelsesmøde for at drøfte den verserende kartelsag og formand Martin Skou Heidemanns rolle heri

Martin Skou Heidemanns firma Skou Gruppen har modtaget et bødeforlæg i forbindelse med, at statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet traf afgørelse i sagen om det såkaldte byggekartel. 24 andre byggevirksomheder modtog også et bødeforlæg.

På den baggrund har Martin Skou valgt at træde til side fra sin post som formand for Dansk Byggeri og udtaler i den forbindelse:

- Jeg vælger at tage orlov som formand i en periode, så jeg får mulighed for sammen med mine advokater at få denne sag ordentligt belyst. Jeg ønsker ikke at stå i vejen for Dansk Byggeri eller bestyrelsens arbejde, så længe der er tvivl om min rolle i denne sag.

- Jeg kan oplyse, at Skou Gruppen ikke på noget tidspunkt har været under efterforskning, ransagning eller har skullet afgive forklaring til politi eller konkurrencemyndigheder i forbindelse med myndighedernes optrævling af byggekartellet. Derfor er jeg også meget overrasket over pludseligt at få et bødeforlæg. Det har jeg naturligvis også forholdt SØIK gennem mine advokater.

- Jeg skal dybt beklage den situation, som jeg har medvirket til at bringe branchen og mine kollegaer i, men jeg kan samtidig forsikre om, at hverken Skou Gruppen eller jeg er skyldige i det, vi bliver anklaget for, slutter Martin Skou Heidemann.

Bestyrelsen bakkede op om formandens beslutning om at tage orlov, mens sagens bliver tilstrækkeligt belyst. Næstformand Claus Bering tegner således formandsskabet i Dansk Byggeris bestyrelse indtil videre. Claus Bering er adm. direktør i CRH Concrete A/S.

Pressekontakt

Helen Jensen
Pressechef
  +45 72 16 01 50
  +45 21 24 47 02

Firma

Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1015 København K, Danmark

  72 16 01 62
  72 16 01 62

http://www.danskbyggeri.dk/

Modtag nyheder fra Dansk Byggeri på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire