Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/06-13   -   Pressemeddelelse

Midtsjællands Golfcenter sætter biler på højkant for Hole in One

Alle kan deltage i konkurrence om at vinde en Peugeot 208. Spillere, som får den lille golfbold i hul med ét slag, mødes til finalespil i Kvanløse 13. oktober. Endnu en bil er på spil for turneringsspillere.

Der venter lidt mere end den traditionelle flaske whisky til de spillere, som hen over sommeren laver Hole in One på Midtsjællands Golfcenters anlæg i Kvanløse ved Holbæk. Sammen med to sponsorer sætter centret en Peugeot 208 på højkant. De spillere, som fra nu af og frem til oktober, laver Hole in One på et af anlæggets huller eller på centrets golfsimulator, kvalificerer sig til en finalerunde i oktober, hvor bilen til en værdi af 160.000 kr. er hovedpræmien.

"Formålet med konkurrencen er at vise, at golf er en sport for alle. Derfor er der ingen begrænsninger for, hvem der kan deltage. Gæstespillere og personer, som aldrig har prøvet at spille golf før, er lige så velkomne som vores egne medlemmer til at komme herud og prøve lykken", siger Hans Larsen, som etablerede Midtsjællands Golfcenter i 2002.

Flere Peugeot 208 biler vil være på spil som Hole in One præmie i udvalgte turneringer på Midtsjællands Golfcenter i løbet af 2013. Det vil være efter aftale med sponsorerne for de pågældende turneringer, hvornår der er en bil på højkant. Midtsjællands Golfcenter forventer, at det vil blive aktuelt ved flere turneringer hen over sæsonen.

Golf er for alle - og det er konkurrencen også
Hole in One - at slå golfbolden i hul med ét slag - er en præstation, som på de fleste golfbaner belønnes med en flaske whisky. Sådan er det også i Midtsjællands Golfcenter, hvor det i gennemsnit sker fire-fem gange om året. Men vil nu centret gerne tiltrække endnu flere spillere og har derfor, sammen med Hole in One-partnerne Daurehøj Erhvervsbyg og Peugeot Holbæk - Vejlebo & Winther, sat en bil ind som gevinst.

"Golf er en sport, som alle kan have glæde af. Ud over de sportslige udfordringer er der også indbygget en flot naturoplevelse, når man går vores store nyanlagte 18 hullers bane igennem. De oplevelser vil vi gerne dele med endnu flere. Derfor gør vi konkurrencen åben for alle. I de tilfælde, hvor andre klubber har haft præmier i denne størrelsesorden, har det været i forbindelse med en bestemt turnering eller på et bestemt hul. Hos os er bilen en gevinstchance hver dag og på alle af banens 18 huller foruden golfsimulatoren", påpeger Hans Larsen.

Han håber, at konkurrencen vil tiltrække mange nye ansigter - både gæstespillere fra andre klubber og personer, som bare har lyst at prøve spillet.

"Alle kan være med. Og skulle man få lyst til at fortsætte med sporten, kan vi tilbyde et medlemskab med et af landets laveste kontingenter på 4.200 kr. og kun 250 kr. for juniorer op til 18 år. Og vores professionelle træner, Karsten Kirsch, kan hjælpe nybegyndere i gang", siger Hans Larsen.

Finalespil til oktober
I finalerunden den 13. oktober mødes de spillere, som har lavet Hole in One, til en såkaldt shoot out. Her skal de gennem forskellige discipliner, indtil der til sidst kun er en enkelt spiller tilbage. Han eller hun møder så den ultimative udfordring: at slå bolden i hul med ét put fra 4 meters afstand. Lykkes det, kan han eller hun køre hjem i en ny Peugeot 208. Lykkes det ikke, er der en kontant trøstpræmie på 15.000 kr.

"Alle vi tre sponsorer håber, at en af finalisterne er dygtig og heldig nok til at vinde bilen", siger Birger Daurehøj, Daurehøj Erhvervsbyg, og fortsætter: "Jeg er gået ind i det her, fordi jeg selv synes, at det er sjovt og afslappende at spille golf. Med denne konkurrence vil vi gerne udfordre vanetænkningen og myterne om golf. Vi vil vise, at golf er en sport, som er tilgængelig og nem at komme i gang med, og som alle kan have stort udbytte af."

Populær bilmodel
Johnny Vejlebo, indehaver af Peugeot-forretningerne i Holbæk og Roskilde, fortæller, at Peugeot 208 er uhyre populær model, både smart og med god brændstoføkonomi - op til 23,3 km pr. liter.

"Det er en rigtig sporty model, og derfor passer den supergodt som præmie i en konkurrence som denne. Jeg glæder mig over, at vi som sponsor på en sjov og spændende måde er med til at skabe opmærksomhed om sporten og om det flotte anlæg hos Midtsjællands Golfcenter", siger Johnny Vejlebo.

Nyomlagt 18 hullers bane
Midtsjællands Golfcenter åbnede i 2002 med ni huller. Senere er det udvidet til 18 huller plus en 6 hullers bane for nye spillere. Inden for det sidste år har banen været gennem en stor omlægning, der gør det til en endnu større oplevelse at gå en runde på den let kuperede bane i et af Sjællands smukkeste naturområder - en ådal tæt på Brorfelde og "De sjællandske Alper". Banen er par 71 og designet af banearkitekt Michael Traasdahl Møller, som har lagt vægt på at få et godt flow i spillet.

Golf kan i princippet spilles året rundt. Gør vejrforholdene det helt umuligt at komme ud på anlægget, råder Midtsjællands Golfcenter over tre simulatorer, der er lige så krævende som 'den ægte vare' udenfor. Centret omfatter også fine træningsfaciliteter, golfshop, café og fitness med massage, coaching og fysioterapi.

Filosofien bag Midtsjællands Golfcenter er, at golf skal være sjovt og tilgængeligt i en klub med en rar og afslappet atmosfære. Centret ligger centralt og kan nås på en halv time fra det meste af Sjælland. Centret er betjent alle dage fra kl. 9 til 19 og banerne er åbne fra solopgang til solnedgang.

Billedtekst:
Golfmanager Frands Wolff (i bilen) og indehaver Hans Larsen med HOLE IN ONE-bilen, som Midtsjællands Golfcenter i Kvanløse ved Holbæk, nu sætter på højkant.


Relevant information

http://www.midtgolfcenter.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Midtsjællands Golfcenter
Ringstedvej 196, Kvanløse
4300 Holbæk, Danmark

  6061 3051
  6061 3051

http://www.midtgolfcenter.dk

Modtag nyheder fra Midtsjællands Golfcenter på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire