Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/05-10   -   Pressemeddelelse

Smart el-scooter i retro-look til Danmark

Skift bilen ud med en Ebretti el-scooter og vær med på noderne med et billigt og miljøvenligt køretøj. Den nye scooter fås i seks forskellige farver og både som 25 km/t og 45 km/t model.

Sæt stikket i en stikkontakt og lad op. Så er Ebretti klar til at indtage de danske veje. Det er nemlig oppe i tiden at tage hensyn til miljøet, også når det gælder køretøjer, og i nær fremtid vil danskerne se flere og flere el-biler og el-scootere i gadebilledet. Køretøjer som udelukkende kører på strøm.

Danske Kildemoes er med fremme forrest i feltet og lancerer nu den hollandske Ebretti på det danske marked. En model, som både er nem at håndtere, smart, miljøvenlig og billig i drift, og er en pendant til en ganske almindelig knallert. Udseendemæssigt minder den om den populære italienske Vespa med sit smarte retrolook. Prisen kommer til at ligge på knap 17.000 kr.

"Jeg tror, at der er mange, som kan finde på købe en el-scooter i stedet for endnu en bil. For man kan sagtens bruge Ebretti som transportmiddel til arbejdet. Den kan snildt køre 50 km på en dag uden opladning, og så koster den kun 10 øre pr. km. Billigere transport findes ikke," siger Product Manager Keld Nielsen, Kildemoes og nævner, at el-scooteren heller ikke kræver de store udgifter til vedligeholdelse.

Udover at den er billig i drift, udleder Ebretti 518 ingen CO2, hvilket betyder, at den ikke forurener miljøet. Og fordi den er el-drevet, støjer den heller ikke ved kørsel.

Flere opladningsstationer
Indtil videre er der kun få opladningsstationer i byerne, men det vil ændre sig i takt med, at markedet får flere el-biler og el-scootere.

"Hele el-segmentet kommer til at vokse i fremtiden. I Amsterdam må man fx fra 2015 ikke længere køre ind i byen med et oliebaseret køretøj. Det viser, hvilken vej det er ved at gå. Derfor tror jeg på, at markedet for el-scootere bliver stort," siger Keld Nielsen.

Så indtil videre må opladningen ske hjemme eller på arbejdspladsen.
"Hele samfundet skal vænne sig til, at der kommer flere og flere el-drevne køretøjer, og at der er brug for opladningsstationer. De skal fx ligge ved indkøbscentre, arbejdspladser og kommuner," fastslår Keld Nielsen.

Fakta om Ebretti
El-scooteren fås i en 25 km/t model, der kan køre op til 70 km, inden den skal lades op og en 45 km/t model, som kan køre 50 km på batteriet. Ebretti lades op i en 220 volt stikkontakt, via den medfølgende oplader. Fuld oplad-ning tager seks timer, men man anbefaler, at man oplader så ofte så muligt, så batteriet ikke går helt i bund.

Reglerne for kørsel på elscootere følger lovgivningen for store og små knallerter. Det vil sige at personer over 18 år må køre på 25 km/t modellen uden kørekort og på 45 km/t modellen med kørekort til enten bil, motorcykel eller knallert. Unge mellem 16 og 18 år med knallertkørekort må køre på 25 km/t modellen.

Ebretti koster 16.995 kr. i vejl. pris og man kan vælge mellem seks forskellige farver. Under sædet er der plads til baggage. Det vil også være muligt at købe forskellige tilbehør til scooteren. Se mere på www.ebretti.dk, hvor man også kan finde nærmeste forhandler.

Relevant information

http://www.ebretti.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Børge Kildemoes Cykelfabrik A/S
Albanivej 7, Nr. Lyndelse
5792 Årslev, Danmark

  63 90 26 37
  63 90 26 37

http://www.kildemoes.dk

Modtag nyheder fra Børge Kildemoes Cykelfabrik A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire