Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/03-09   -   Pressemeddelelse

Genvej til gulvvarme

AluMat gulvvarmemåtte er til alle gulve af træ, laminat og parket. Fylder mindst og er nemmest at lægge

Alene tykkelsen på kun to millimeter gør denne gulvvarmemåtte helt speciel.
Dertil kommer, at det for trægulve er den første glasfiber-armerede folie, som også har indbygget jordforbindelse. Man skal derfor ikke være meget af en handymand for selv at lægge denne løsning på gulvvarme i huset, når blot man husker at lade elinstallatøren få det sidste ord.

AluMat måtten indgår i det totale gulvvarmesystem fra Heatcom i Middelfart. Måtten består af 2-lags aluminiumsfolie på glasfibervæv, som ligger fuldstændig plant, når den er rullet ud. Måtten må ikke afkortes men kan klippes og vendes, så den passer til rummet, hvorefter banerne fastgøres til hinanden med stykker aluminiumstape, der også følger med. Varmefordelingen er perfekt, og man behøver ikke at have mere end tre grader højere temperatur i gulvet end den, man ønsker i rummet. En termostat med gulvføler styrer temperaturen til det ønskede. Og selvom der her er tale om elvarme, koster det ikke en herregård at opretholde et behageligt indeklima. For eksempel koster det årligt ca. 900-1000 kroner at holde et 10 m2 stort gulv lunt.

10 års garanti
Heatcom har et bredt sortiment af varmekabler og - måtter produceret i markedets højeste kvalitet. Der ydes i 10 års garanti på AluMat, der leveres i 14 forskellige standardlængder, som passer fra 1 og op til 10 kvadratmeter.
Ved arealer på mere end 10 kvadratmeter, lægges der blot én eller flere AluMat ud så ca. 90 % af arealet dækkes. Alle Heatcom's produkter og fås med tilhørende installationsvejledning. AluMat og til-behør fås bl.a. hos 52 Garant-butikker over hele landet. Alternativt så tag en snak med din lokale el-installatør. Nærmere oplysninger på www.heatcom.dk og tlf. 63 41 77 77.

Billedtekster:

AluMat måtten tilpasser rummet ved at klippe alufolien over, når den når væggen. Kablet må dog ikke klippes over.

Parketten, trægulvet eller laminaten lægges direkte oven på AluMat måtterne.

Relevant information

http://www.heatcom.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Heat-Com Corporation A/S
Korsholm Allé 14
5500 Middelfart, Danmark

  63 41 77 77
  63 41 77 77

http://www.heatcom.dk

Modtag nyheder fra Heat-Com Corporation A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire