Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/10-18   -   Pressemeddelelse

HiKOKI er det nye navn i power tools



Satser stort efter overtagelsen af Hitachi værktøj

Hitachis værktøjsdivision er blevet overtaget af den amerikanske investeringsfond KKR og skifter nu navn til HiKOKI.Målet er at gøre HiKOKI til en af verdens førende virksomheder indenfor el-værktøj, og her i Norden er man i fuld gang med at styrke sin organisation.

På det danske marked er især værktøj med HiKOKI’s Multivolt-teknologi, hvor batterierne automatisk skifter mellem 18V og 36V, blandt frontløberne.

Hvorfor HiKOKI?
En del af den nye satsning er navneskiftet til HiKOKI: ’Hi’ stammer fra ’High performance’ og ’KOKI’ betyder ’industrielt værktøj’ på japansk. Mens 1-tallet i logoet viser ambitionen om at blive global markedsleder.
Virksomheden drives som tidligere med hovedkontor og produktudvikling i Japan. Produkterne vil fortsat være kendetegnede af høj kvalitet og ergonomisk design.

3 års garanti
Alle maskiner er designede til at modstå store belastninger i et professionelt miljø. HiKOKI giver 3 års garanti på alt el-værktøj, batterier og ladere – uden krav til registrering.

HiKOKI Power Tools Denmark A/S har eget serviceværkstedet i Esbjerg, hvor maskiner repareres og serviceres inden for 24 timer. Se mere på www.hikoki-powertools.dk

Billeder


Pressekontakt

Martin Kramer
  2423 9753

Firma

Hikoki Power Tools Denmark A/S
Lillebæltsvej 90
6715 Esbjerg N, Danmark

  75 14 32 00
  24 23 97 53

http://www.hikoki-powertools.dk

Modtag nyheder fra Hikoki Power Tools Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire