Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/05-10   -   Pressemeddelelse

Klimavenligt termotag med 15 års garanti

Endnu en stor nyhed, inden for klimavenlige tagløsninger, er kommet til Danmark.
Det nye, miljørigtige termotag fra Lito Byg A/S er nu garanteret holdbarhed i 15 år.

Det bom-stærke termotag fra Lito Byg A/S høster stadig større respekt fra glarmestre og tømrermestre landet over, samt ikke mindst gør-det-selv-folket. Med det nyeste skud på stammen, en 32mm udgave med HeatStop-effekt, opnås en u-værdi på blot 1,1 hvilket svarer til en moderne lavenergi-termorude. Den høje isoleringsevne betyder, at udestuen pludselig bliver mulig at bruge også om vinteren - og termotaget kan endda bruges som ovenlys i helårshuse.

Flere og flere solgte klimaanlæg på det danske marked vidner om befolkningens lyst til at spare penge og være gode ved miljøet. Om sommeren er anlæggene dog dyre at anvende til nedkøling, men med den varmedæmpende overflade i termotaget fra Lito Byg A/S holdes store dele af strålevarmen ude, og gør rummet nedenunder udholdelig at opholde sig i - også uden aircondition.

Én ting er dog at opnå de store klimafordele, en anden er at holdbarheden stadig forbedres i det slagfaste tag. Fra 2010 tilbyder Lito Byg A/S nu hele 15 års garanti på det varmedæmpende termotag i tykkelserne 10, 16, 25 og 32mm - det er tre gange så lang tid, som tilbydes på en moderne termorude.

Argumenterne for at bruge termotaget i stedet for glas er mange, og ikke mindst prisen kan være en afgørende faktor, når der skal lys ned fra oven. Termotaget fra Lito Byg A/S er mange tusinde kroner billigere end et tilsvarende glastag, og med prisgaranti på produktet kan både professionelle og private føle sig sikre når de vælger det nye termotag. Det kan miljøet i øvrigt også. Se mere og beregn selv prisen på www.termotag.dk eller kontakt Lito Byg A/S på tlf. 57 61 30 00.

Relevant information

http://www.termotag.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Lito Byg A/S
Frejasvej 35
4100 Ringsted, Danmark

  57 61 30 00
  57 61 30 00

http://www.litobyg.dk

Modtag nyheder fra Lito Byg A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire