Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/10-10   -   Pressemeddelelse

Stærke Akkumaskiner til skov og have

Med de nye Lithium-ion batterier er Makita godt rustet til at supplere de benzindrevne maskiner.

Så er der godt nyt for skov- og havefolket: Uanset om man dagligt arbejder med buskrydder, kædesav, hækkeklipper eller løvblæser, behøver det ikke længere at foregå i benzinos og øredøvende støj fra motoren. Med udviklingen af Lithium-ion batteriet er det lykkedes Makita Elværktøj, som de første på markedet, at præsentere et bredt udvalg af maskiner til skov og have med så megen kraft og udholdenhed, at der nu er tale om et seriøst alternativ til maskiner med benzinmotoren. Det nye og stærkere batteri har nu i to år uden problemer været brugt i Makita's borehammer.

Fra 18 til 36 volt
Fra de 18 volt, som tidligere var grænsen for elværktøj, får man med de nye maskiner nu 36 volt. Det sker gennem otte gange strømoverførsel og flere kontaktpunkter mellem batteri og maskine. Batterierne bliver konstant overvåget af den indbyggede mikrochip. Og nok så vigtigt! Med lynladeren er et tomt akkubatteri fuldt opladet på 22 minutter og næsten fuldt (80 %) efter blot 11 minutter. Det betyder, at med to batterier og en lader kan man bruge maskinen i døgndrift.

Selvom de nye batterier er både kraftigere og mere udholdende, så vejer de mindre. Sammenlignet med Ni-MH 18V er vægten på et tilsvarende Li-Ion batteri mindsket med 40 procent.

Maskinerne leveres enten uden batteri, samt med 1 eller 2 batterier.

Nærmeste forhandler findes på www.makita.dk eller ved at ringe til Makita på tlf. 76 25 44 00

Relevant information

http://www.makita.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Makita Elværktøj Danmark
Erhvervsbyvej 14
8700 Horsens , Danmark

  +45 76 25 44 00

http://www.makita.dk

Modtag nyheder fra Makita Elværktøj Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire