Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/07-15   -   Pressemeddelelse

Nu kører skov- og havemaskiner 5 gange længere med nyt batteri



Tag Makitas 36 V, 12 Ah Li-Ion batteri på ryggen, når der skal arbejdes igennem

Nu gør et nyt Lithium-Ion rygbatteri på kun 5,5 kg det let at arbejde videre med skov- og havemaskiner uden at 'løbe tør'. Med en kapacitet på hele 12 Amperetimer kan f.eks. en hækkeklipper køre op til 5 gange længere end på sit eget batteri.

Selen gør det nemt at tage batteriet på ryggen og koble det på maskinen, så der er fuld frihed til at arbejde i lang tid. Det har overbelastnings-beskyttelse, der sikrer en længere levetid for både batteri og maskine. Samtidig lukker XPT-forseglingen effektivt af for støv og fugt.

Passer til mange maskiner
Batteriadapteren betyder, at det nye rygbatteri passer til flere forskellige 36 V skov- og havemaskiner, bl.a. løvblæser, kædesav, hækkeklippere og plæneklippere.

Det er nemt at holde øje med batteriet. En 4-trins indikator viser, hvor meget strøm der er tilbage. Lader medfølger, og trods den høje kapacitet på 12 Amperetimer er batteriet 'tanket op' på kun 4 timer.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Makita Elværktøj Danmark
Erhvervsbyvej 14
8700 Horsens , Danmark

  +45 76 25 44 00

http://www.makita.dk

Modtag nyheder fra Makita Elværktøj Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire