Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/08-19   -   Pressemeddelelse

Nyt dobbelt emfang i kogepladen giver lugtfri ventilation



Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi

Nu kan en ’Hood in Hob’ løsning med emfang i kogepladen kombineres med en effektiv luftrensende ventilation, der giver varmegenbrug uden lugt. Fra Thermex-emfanget Le Mans II føres luften i rør ned i soklen på køkken-elementet til motoren og det elektroniske Plasmex-filter. Det reducerer lugte fra madlavningen med 96,5%, og luften cirkuleres i boligen, så der spares energi. Da rørene er flade, kan skuffer og skabe bruges som normalt.

Dobbelt sug og minimalt vedligehold
Le Mans II, der er designet med dobbelt sug tæt på induktionskogepladerne, er så kraftfuldt, at det åbne køkken med helt frit udsyn og tættere samvær nu er en realitet. Der er ikke længere brug for et traditionelt emfang over kogeenheden.
Luften med røg og damp fra madlavningen renses som noget nyt ved en elektronisk proces. Plasmex-filteret er eldrevet, og den høje effektivitet skabes ved, at elektroder først lader luftpartiklerne positivt. De tiltrækkes derfor ekstra kraftigt af kulfilter-delen i Plasmex, der er negativt ladet -som to magneter
Samtidig har den elektroniske rensning af luften den fordel, at virkningen er konstant gennem hele filterets levetid på op til 10 år. Her viser erfaringen, at et almindeligt kulfilter gradvist bliver dårligere til at absorbere lugtene.

Varmegenbrug med god økonomi
Der er god økonomi i at rense og cirkulere luften. På årsbasis spares 500 til 1000 kr., alene fordi varmen i luften bliver i boligen. I praksis virker Plasmex-filteret som en luftrenser, der også optager tobaksrøg, pollen og andet, der kan påvirke indeklimaet. Se mere på www.thermex.dk

Billeder


Pressekontakt

Christian Klitgaard
  40 35 62 33

Firma

Thermex Scandinavia A/S
Faroevej 30
9800 Hjoerring, Danmark

  61 63 79 55
  61 63 79 55

http://www.thermex.dk

Modtag nyheder fra Thermex Scandinavia A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire