Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/11-09   -   Pressemeddelelse

SMS dig til nummer på nærmeste taxa

Jens Martin Secher fra Guderup på Als fik en lys idé som han nu har omsat til virkelighed i form af sms-tjenesten "find taxa".

Har du nogensinde prøvet at stå et fremmed sted og mangle nummeret på en taxa? Så har du måske ringet til oplysningen, men siden april i år har der faktisk været et alternativ. Det hedder "find taxa og er opfundet af Jens Martin Secher fra Guderup, som i weekenderne selv arbejder som taxa-chauffør.

- Jeg hørte tit fra kunderne, når jeg hentede dem på banegården eller i nattelivet, at de havde været nødt til at ringe til oplysningen for at få fat i nummeret på en taxa. Det er tit en bekostelig affære at ringe til den tjeneste, så jeg tænkte at det måtte da kunne gøres både nemmere og billigere, forklarer Jens Martin Secher.

Han kontaktede derfor et firma der tilbyder sms-tjenester, og forklarede hvad det var han gerne ville lave. Det var ikke noget problem, var meldingen i den anden ende - det eneste de skulle bruge var en database med samtlige numre på taxaselskaber i Danmark samt by og postnumre. Den database gik Jens Martin Secher så selv i gang med at lave, og det er også ham der sørger for at opdatere listen hver gang der bliver lavet ændringer eller kommer nye til.

Sms-tjenesten fungerer dermed i hele landet, og det eneste man skal gøre, er at sende en sms til 1272 med ordene "FIND TAXA +postnummer eller by". Gør man det, får man samtlige numre på de nærmeste taxaselskaber retur, og kan så ringe op til det selskab man ønsker at køre med. Det koster 4 kr. og den almindelige sms-takst at benytte tjenesten, dog kan man også finde alle numrene på find taxas hjemmeside www.findtaxa.dk.

Kilde: www.Budstikken.dk - Anja Søndergaard Nielsen

Relevant information

http://www.findtaxa.dk


Pressekontakt


Firma

FindTaxa
Jeppesdam 40
6430 Nordborg, Danmark

  52803204
  52803204

http://www.findtaxa.dk

Modtag nyheder fra FindTaxa på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire