Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/08-05   -   Pressemeddelelse

Voksende succes i Sverige får i-Seven til at oprette datterselskab i Malmø

Det danske udviklingshus i-Seven, der udvikler standardprodukter til IBMs strategiske platforme Lotus Notes/Domino og WebSphere/Workplace, har etableret et svensk datterselskab, i-Seven AB, med adresse i Malmø.

Det sker som en konsekvens af et stigende salg på det svenske marked af bl.a. CRM løsningen i-Sales og Helpdesk- og Supportløsningen i-Support, som begge bygger på i-Sevens egen udviklingsplatform xArc.

Etableringen af det svenske datterselskab sker først og fremmest for at kunne levere lokal support til i-Sevens kunder og forhandlere i Sverige, forklarer Henrik Hansen, direktør i i-Seven:

- I Sverige har vi hidtil solgt vores produkter gennem lokale partnere, og etableringen af et datterselskab i Sverige sker først og fremmest for at kunne give en lokal, svensksproget support til partnerne og deres kunder, i forbindelse med salg og implementering af vores standardprodukter. Men det nye selskab har også til opgave at finde og supportere nye forhandlere i bl.a. Stockholms- og Göteborgområdet, så vi kan dække hele Sverige. Vi forventer desuden, at det nye selskab vil få meget tættere kontakt til og support fra IBM i Sverige, end vi har haft hidtil. På sigt forventer vi derfor et kraftigt øget salg på det svenske marked.

Den svenske udgave af i-Seven har fra starten fem medarbejdere, der alle har arbejdet med Lotus Notes/Domino og WebSphere/Workplace platformene i adskillige år. Direktør er Ronny Hogland, som, med en fortid hos bl.a. WM-Data, Sigma og Merkantildata er en kendt og respekteret person i den sydsvenske it-verden.

i-Seven har hovedkontor i Herlev og er, med nu godt 20 medarbejdere og en forventet omsætning på mellem 20 og 25 mio. kroner næste år, ét af Danmarks største udviklingshuse på de to IBM-platforme.

i-Seven er certificeret som IBM Advanced Business Partner og eksporterer sine produkter til bl.a. USA, Tyskland, Holland, Australien, Norge og Sverige. Eksportprocenten er pt. knapt 15%, men forventes at stige kraftigt i de kommende år.

Relevant information

http://www.i-seven.com


Pressekontakt


Firma

i-Seven A/S
Herlev Hovedgade 195
2730 Herlev, Danmark

  70206802
  70206802

http://www.i-seven.com

Modtag nyheder fra i-Seven A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire