Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/06-07   -   Pressemeddelelse

Dansk C5-hus bringer C5 over Øresund

For første gang lanceres en svensk version af økonomisystemet Microsoft Dynamics C5, der hidtil kun har været tilpasset danske virksomheders behov. Bag tilpasningen til det svenske marked står det danske C5-hus SystemConnect.

Stenløse 25. maj 2007 - SystemConnect søsætter nu et vækstinitiativ i Øresundsregionen med en ny afdeling i Malmø. Ud over at føje et nyt kapitel til C5´s historie rent geografisk, gør initiativet også System¬Connect til det første C5-hus i Sverige.

Jacob Vallentin, partner i SystemConnect, peger på, at det svenske fokus ikke er nyt for virksomheden. Gennem årene har SystemConnect jævnligt haft dygtige svenske konsulenter tilknyttet både danske og svenske projekter. "Med den nyetablerede, formelle svenske organisation forventer vi at kunne skabe endnu større synergieffekt mellem vores danske og svenske forretninger. Afdelingerne vil arbejde tæt sammen og dele ressourcer. Det betyder, at vi kan tilbyde både danske og svenske kunder endnu større spændvidde inden for C5."

Malmø-afdelingens ledelse og medarbejdere er svenske. Dette vil sikre optimal indsigt i svensk forretningskultur, lokale udfordringer, sprog m.v. Målene er, over de næste tre år, at bringe medarbejderantallet i den svenske afdeling op på 10, samt at få placeret Microsoft Dynamics C5 blandt de 5 mest udbredte forretningssystemer til mindre og mellemstore virksomheder i Øresundsregionen.

Jacob Vallentin ser samtidig satsningen på det svenske marked som en naturlig forlængelse af C5´s medlemskab af Microsoft Dynamics-produktfamilien.

"Ved at indlemme C5 i det internationale Dynamics-brand, har Microsoft givet C5 potentiale til at komme ud over Danmarks grænser," siger Jacob Vallentin og fortsætter: "Vi benytter de nye C5-perspektiver til at gøre det muligt for mindre og mellemstore virksomheder i hele Øresundsregionen at få glæde af dét ERP-system, som efter vores opfattelse bedst opfylder deres styringsbehov nu og fremover."

Hos Microsoft Danmark glæder Partner Group Manager Jacob Bang sig over initiativet: "Det glæder mig, at vi har innovative partnere, der benytter fleksibiliteten i vores produkter til at tilfredsstille forskellige kunders behov," siger Jacob Bang og fortsætter: "Integrationen i Øresundsregionen skaber nye markedsmuligheder, som det er naturligt for vore dygtige partnere at udnytte."

SystemConnect vil i den kommende tid rekruttere C5-konsulenter, som har interesse i og/eller tilknytning til Sverige, og som ser det som en spændende udfordring at arbejde på tværs af hele Øresundsregionen.

Om Systemconnect
Systemconnect, stiftet 2004, tilbyder rådgivning og løsninger til mindre og mellemstore virksomheder baseret på Microsoft Business Solutions-løsningerne C5 og XAL.

Relevant information

http://www.systemconnect.dk


Pressekontakt


Firma

SystemConnect ApS
Dam Enge 8
3660 Stenløse, Danmark

  47 17 00 18
  47 17 00 18

http://www.systemconnect.dk

Modtag nyheder fra SystemConnect ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire