Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/03-11   -   Pressemeddelelse

Dansk hjemmehjælper maler til verdensstjerner

Hollywood stjernerne står i kø for at få malet deres portræt af en 47-årige hjemmehjælper fra Glostrup efter hun har delt sine malerier på Facebook. Som eneste dansker skal hun nu udstille på verdens største kunstmesse Artexpo i New York og til frokost med Donald Trump.

Den 47-årige Social - og Sundhedshjælper Jenny Stockfleth Simelev fra Glostrup maler i sin fritid. Hun har brugt sin hjemmeside www.stockflethart.dk og Facebook til at vise sine malerier og nu er der bud efter hende fra det store udland og en personlig invitation fra New Yorks topleder, Donald Trump.

"Ja, jeg skal faktisk mødes med Donald Trump som har skrevet til mig og inviteret mig til et helt privat møde. Derfor har jeg også malet hans portræt, som jeg tager med til ham. Det hele er gået så utrolig stærkt. Jeg chatter nu med mange store action stjerner via Facebook og én af de verdensberømte action helte har allerede købt og betalt seks malerier," fortæller en jublende Jenny Stockfleth Simelev, som har meget travlt med at pakke og gøre klar til sin første kunstnerturné i USA, der først bringer hende til New York og derefter til Hollywood.
For nogle uger siden gjorde Jennys store øjne, da hun i sin postkasse fandt en invitation til at udstille på verdens største kunstmesse, Artexpo i New York, hvor også Andy Warhol blev kendt.
På listen over mere end 400 udvalgte kunstnere fra hele verden står hun som eneste dansker under sit kunstnernavn Stockflethart. På hendes stand har hun fra Carlsbergs adm.dir i Canada modtaget sponsor støtte til en lille Carlsberg bar.

Får hjælp fra KaosCoach
"Det er meget overvældende. Jeg har heldigvis fundet en meget dygtig dansk KaosCoach, som også har haft forretning i New York. Han har givet mig mange gode hjælpeværktøjer både til mig selv og til min forretning. Efter få sessions skal jeg lige love for, at han fik skabt både handlingsplaner og nye muligheder for mig. For bare en måned siden havde jeg slet ikke set mig selv på vej til New York. Jeg har nu fået en god canadisk agent og så tror jeg også Donald Trump måske har nogle kontakter, som kan hjælpe mig på vej. Jeg har lovet at hvis det går helt galt, så sender jeg bud efter min KaosCoach," griner Jenny Stockfleth Simelev.

Relevant information

http://www.stockflethart.dk


Pressekontakt


Firma

Stockflethart
Sportsvej 60 4. 430
2600 Glostrup, Danmark

  2758 5517
  2758 5517

http://www.stockflethart.dk

Modtag nyheder fra Stockflethart på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire