Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/02-10   -   Pressemeddelelse

Verdensrekord forsøg på Europas hurtigste el-drevne drag race motorcykel

Batterifirmaet Positive Energies og Silver Giant samarbejder om ny verdensrekord.

Positive Energies, der er kendt for at have leveret high performance Li-Ion batterier til den superhurtige racervogn LYNX GT, har netop indgået aftale med team True Cousins, der står bag Europas p.t. hurtigste el-drevne drag race motorcykel, Silver Giant.

Teamet, der består af konstruktør Glenn E. Nielsen og drag race kører Hans-Henrik Thomsen, satte verdensrekord i 2009 (24 V) med den superhurtige drag race motorcykel. Nu gælder det den næste verdensrekord (48 V) i 2010 - forventet 0-100 km/t på 3,5ekund!

Hans-Henrik fra True Cousins udtaler: "Vi er nødt til at have det bedste udstyr for at vinde løb og sætte nye verdensrekorder i de forskellige klasser, for udviklingen går hurtigt indenfor batteriteknologi. Vi er imponeret over de resultater, som LYNX bilen har opnået, så det var naturligt at henvende sig til batterifirmaet bag bilen. At det så også er et dansk firma gør det jo endnu lettere at kommunikere vores specifikationer.
Vi er utrolig glade for at Positive Energies er gået ind i vort projekt med stor entusiasme og konstruerer batteripakken for os til vores motorcykel. Samtidig er det et kæmpe skulderklap for os og en anerkendelse af vores foreløbige resultater".

Lars Munksø fra Positive Energies udtaler: "Med dette skridt, så får vi rystet den sidste aura af hønsestrik af elektriske køretøjer. Det er flot at Danmark allerede har en verdensrekord i dette felt. Vi vil gerne levere high performance batteripakker til motorsporten. Vi er sikre på at el-drift på racerkøretøjer bliver fremtiden, hvis alle skal have god CO2 samvittighed i fremtiden indenfor motorsport. Vi tager dette skridt for at styrke image og bevise vores batteripakkers overlegne egenskaber og viser på den måde at vi støtter motorsporten på en positiv måde".

Find mere information på:
www.positiveenergies.com og http://www.wroum.dk/silvergiant/

Relevant information

http://www.positive-batteries.com



Billeder


Pressekontakt


Firma

Positive Energies ApS
Julsøvej 7
8600 Silkeborg, Danmark

  22103339
  22103339

http://www.positive-batteries.com

Modtag nyheder fra Positive Energies ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire