Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/09-10   -   Pressemeddelelse

Miljøministeriet ansætter formand for det nye Natur- og Miljøklagenævn

Det bliver Anne-Marie Vægter Rasmussen, der skal stå i spidsen for det nye, styrkede Natur- og Miljøklagenævn.

Cand. jur. Anne-Marie Vægter Rasmussen kommer fra en stilling som vicedirektør i Miljøstyrelsen. Ansættelsen er godkendt i Regeringens Ansættelsesudvalg efter indstilling fra miljøminister Karen Ellemann (V).

Det nye Natur- og Miljøklagenævn træder i kraft den 1. januar 2011.

Anne-Marie Vægter Rasmussen har 7 års erfaring som vicedirektør for både Skov- og Naturstyrelsen, By- og Landskabsstyrelsen samt Miljøstyrelsen. Hun har dermed et unikt kendskab til miljøområdet og miljølovgivningen, og hun har en stærk topledelsesprofil. Dertil kommer, at hun i 2007 var med fra starten af opbygningen af By- og Landsskabsstyrelsen.

- Jeg er glad for at kunne ansætte Anne-Marie Vægter Rasmussen som formand for Natur- og Miljøklagenævnet. Anne-Marie har de bedste forudsætninger for at stå i spidsen for en succesfuld opbygning af det nye Natur- og Miljøklagenævn, som skal sikre, at vi får forenklet, styrket og effektiviseret behandlingen af klagesager på natur- og miljøområdet og dermed styrker borgernes retssikkerhed, siger departementschef i Miljøministeriet Marianne Thyrring.

Anne-Marie Vægter Rasmussen er et kendt ansigt i Miljøministeriet, hvor hun har haft en lang række forskellige stillinger siden sin ansættelse i 1980. Efter en årrække som fuldmægtig i forskellige styrelser blev hun i 1996 kontorchef i Skov- og Naturstyrelsen, hvorefter hun i 2003 avancerede til en stilling som vicedirektør i samme styrelse.
I 2007 var hun som vicedirektør med til at sikre opbygningen af den ny-etablerede By- og Landsskabsstyrelse, inden hun i 2008 fortsatte som vicedirektør i Miljøstyrelsen.

Anne-Marie Vægter Rasmussen tiltræder stillingen som formand 1. januar 2011.

Yderligere oplysninger:
Paolo Perotti, HR-chef, Miljøministeriets departement, tlf: 72 54 60 20.

Relevant information

http://www.mim.dk


Pressekontakt


Firma

Miljøministeriet
Christians Brygge 28, 2.
1559 København V, Danmark

  26 73 10 03
  26 73 10 03


Modtag nyheder fra Miljøministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire