Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/11-10   -   Pressemeddelelse

Ny vicedirektør i Miljøstyrelsen

Michel Schilling er udnævnt som ny vicedirektør i Miljøstyrelsen. Michel Schilling er 45 år, uddannet cand.jur. og er allerede et velkendt ansigt på gangene i både Miljøstyrelsen og i resten af Miljøministeriet.

Michel Schilling kommer fra en stilling som kontorchef for By- og Landskabsstyrelsens juridi-ske kontor, hvor han har været siden 2008.

Han startede allerede sin karriere i Miljøministeriet i 1991. Først som fuldmægtig i Miljøstyrelsen, og derefter i departementet, hvor han blandt andet har været chefkonsulent i ledelsessekretariatet og ministersekretær for daværende miljøminister Svend Auken. Michel Schilling har desuden erfaring fra andre ministerier, både som kontorchef i Energistyrelsen, og som Danmarks repræsentant i OECD-delegationen i Paris. Her med ansvar for energi- og miljøspørgsmål.
Større Miljøstyrelse

Fra 1. januar 2011 bliver virksomhedsmedarbejderne på miljøcentrene rundt om i landet en del af Miljøstyrelsen. Samtidig bliver By- og Landskabsstyrelsen lagt sammen med dele af Skov- og naturstyrelsen. Det giver Miljøstyrelsen omkring 80 nye medarbejdere fra årsskiftet.

"Jeg ser en stor udfordring i at være med til at arbejde for en ny og samlet Miljøstyrelse med de nye regionale enheder og på tværs af ministeriet. Det overblik, som stillingen som vicedirektør giver, er udfordrende, og jeg vil gerne være med til at sikre, at styrelsen fortsat udvikler sig, herunder også samspillet med den nye Naturstyrelse", siger Michel Schilling.

Michel Schilling starter sit nye job 1. november 2010 og overtager dermed efter Anne-Marie Rasmussen, som den 1. januar 2011 starter som formand for det nye Miljø- og Naturklage-nævn.

Relevant information

http://www.mim.dk


Pressekontakt


Firma

Miljøministeriet
Christians Brygge 28, 2.
1559 København V, Danmark

  26 73 10 03
  26 73 10 03


Modtag nyheder fra Miljøministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire