Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/03-16   -   Pressemeddelelse

H. C. Andersen på kinesisk

Gaven til familie, venner og samarbejdspartnere I udlandet

H. C. Andersen er et af Danmarks stærkeste brands. Derfor har bestselleren, The little book about Denmark, fået selskab af The little book about Hans Christian Andersen, der - som bogen om Danmark - er udgivet i både en engelsk og en kinesisk udgave.

Bogen om Danmarks store eventyrdigter er baseret på citater fra hans talrige rejser, ledsaget af et billede af den virkelighed, han i dag ville have mødt det pågældende sted.

I sine 70 leveår tilbragte han sammenlagt ni år uden for landets grænser. Han rejste i hele Vesteuropa med afstikkere til Tjekkiet, Bulgarien, Ungarn, Tyrkiet og Marokko.

Bøgerne i The little book about-serien er udgivet af bogforlaget, Puella's Edition, www.puella.dk
Format: 13,5 x 14 cm, 300 gram, 144 sider, indbundet og forsynet med matkacheret smudsomslag - et smukt design, der gør dem oplagte som gave til familie, venner og samarbejdspartnere i udlandet.

Bøgerne er produceret i Danmark på bæredygtigt papir og med miljørigtige farver.

Bogen om Danmark giver en bred overordnet viden om alt det, der er Danmark og danskerne - fra Kongehus og styreform via religion og undervisning til natur, kultur, erhverv og traditioner.

Butikspris: Ca. 150 kroner.

Billeder


Pressekontakt

Birthe Lauritsen
  98230943
  20240410

Firma

Puella`s Edition
Canada 10
9460 Brovst, Danmark

  98230942
  98230942

http://www.puella.dk

Modtag nyheder fra Puella`s Edition på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire