Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/07-07   -   Pressemeddelelse

Quest Software valgt som Microsofts vigtigste partner - igen

Uovertruffen leveringsevne og innovativ tænkning sætter Quest i spidsen for feltet

Quest Software er endnu en gang blevet udnævnt af Microsoft som året bedste globale uafhængige integrationspartner inden for software (ISV). Udmærkelsen blev offentliggjort i midten af juli på Microsofts partnerkonference i Denver, Colorado. Quest hentede den samme udmærkelse hjem i 2004 og var finalist i både 2005 og 2006.

- For os er det fantastisk, at vi gang på gang viser, at vi ligger forrest i feltet. At være bedst én gang er godt, men at blive på toppen år efter år er virkelig en præstation, siger Quests chef for Skandinavien, Niels Billekop.

I det forløbne år har Quest oplevet en enorm vækst på især Microsofts platform. Virksomheden håndterer i dag over 20 millioner Active Directory konti og lige så mange på Exchange-platformen. For tredje år i træk er væksten på Microsoft-området større end på nogen andre dele af Quests virksomhed.

- Udover Microsoft selv så har vi flest udviklere i verden på Microsoft-platformen. Vi har skabt os et navn ved at skabe integration mellem forskellige systemer uanset leverandøren. Men fordi vi arbejder så tæt sammen med Microsoft, er det vigtigt for os altid at være de bedste på dette felt, fortsætter Billekop.

###

Om Quest Software
Quest Software levererer innovative produkter, som hjælper virkosmheder med at opnå højere ydelse og produktivitetet fra sine applikationer, databaser og Windows-infrastruktur. Gennem en mangeårig it-ekspertise og kontinuerlig fokus på det, som fungerer bedst, har Quest hjulpet mere 50.000 kunder over hele verden til at møde de øgede krav til forretnings-it. Quests Windows Management-løsninger forenkler, automatiserer og sikrer Active Directory, Echange og Windows, samt integrerer Unix, Linux og Java i disse miljøer.

Relevant information

http://www.quest.com


Pressekontakt


Firma

Quest Software
Frösundaviks Alle 15
169 70 Solna, Danmark

  +45 38 38 50 02
  +45 38 38 50 02

http://www.quest.com

Modtag nyheder fra Quest Software på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire