Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/06-03   -   Pressemeddelelse

Plads til talenter på Midtfyns Festivalen

En ny ungdomsscene på Midtfyns- og Nibe Festivalen giver nu musikalske talenter chancen for at springe ud som popstjerner. Alle unge bands og solister kan booke op til 20 minutters spilletid. Frisko Is står bag initiativet til den nye ungdomsscene, som talenterne kan booke via internettet.

Unge håbefulde bands og solister får nu chancen for at fyre den af på Midtfyns- og Nibe Festivalen. Årets store nyhed på de to festivaler, er en splinterny ungdomsscene, der er sponseret af Frisko Is. Frisko Is stiller en specialbygget scene, lys, lyd og instrumenter til rådighed under navnet 'Fri Frisko Jam'.

Publikum kan også se frem til en stor oplevelse og kan nyde alle talenterne i 'Fri Frisko Jam's telt. Her er der indrettet en lækker chill out-lounge, hvor publikum kan slænge sig i bløde sofaer.

Instrumenter til rådighed
'Fri Frisko Jam' stiller følgende rock-sæt til rådighed, for alle talenterne: mikrofoner, 2 guitarer, 1 keyboard, 1 bas og 1 trommesæt. Øvrige instrumenter skal musikerne selv medbringe.

Book spilletid på nettet
For at deltage skal hvert band eller solist booke spilletid på www.frisko.dk, hvor der også er mere information at hente. Princippet er "først til mølle - først på scenen", så det er bare om at komme i sving.

Stem på det bedste band
Mens de unge bands spiller 'live', bliver deres optræden optaget på en lille film, som efter festivalen lægges ud på www.frisko.dk. Når ens optræden er lagt ud på nettet, deltager man i en stor afstemning om at blive 'Årets Frisko Band'. Afstemningen finder sted på: www.frisko.dk og førstepræmien er cd'er for 15.000 kr.

Flere oplysninger:
Marketingchef Lars Tandrup, Tlf.: 43 28 42 47, lars.tandrup@unilever.com
Produktansvarlig Jesper Bernhoft, Tlf.: 43 28 42 15, jesper.bernhoft@unilever.com

Forslag til fototekst
Den ny ungdomsscene 'Fri Frisko Jam' giver unge håbefulde bands og solister chancen for at fyre den af på Midtfyns- og Nibe Festivalen. Tilmelding på www.frisko.dk.


Relevant information

http://www.frisko.dk


Pressekontakt


Firma

Frisko
Stationsparken 25
2600 Glostrup, Danmark

  26 12 65 35
  26 12 65 35

http://www.frisko.dk

Modtag nyheder fra Frisko på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire