Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/02-14   -   Pressemeddelelse

Danskerne stemmer lakrids-is tilbage på kortet

Sidste år var det Zapp. I år er det Kung Fu Black der vender tilbage på Friskos is-kort. Comebacket sker i forlængelse af, at Frisko igen i år lod danskerne stemme en retro-is tilbage via Facebook.

Ser man på tidens tendenser, er det ikke overraskende, at det er lakrids-isen, Kung Fu Black, der, med over dobbelt så stemmer som andenpladsen, vandt et overlegent is-valg på Friskos Facebook-side i januar måned. I 2013 blev der nemlig solgt hele otte gange så meget lakrids-is i Danmark, som året før i 2012. Nærmere bestemt drejer det sig om 442.000 liter solgt lakrids-is, fortæller de nyeste tal fra Analysebureauret Nielsen. I denne uge kommer den populære is så tilbage på kortet. - "Sidste års Zapp-comeback var en stor succes; Zapp gik fra at være en glemt klassiker til at placere sig på en flot tredjeplads over Friskos mest solgte is i 2013. Derfor ser vi det som en sikker succes igen at lade forbrugerne bestemme årets retro-comeback, og vi er spændte på at byde Kung Fu Black velkommen tilbage," siger Ditte Nielsen, der er brand manager hos Frisko. Kung Fu Black koster 15 kr. og kan købes i butikker rundt omkring i hele landet.

Relevant information

Frisko Facebook
www.facebook.dk/FriskoIs


Billeder


Pressekontakt

Emma Bruun
PR
  +45 28 77 33 08

Firma

Frisko Is
Sdr. Ringvej 41-45
2605 Brøndby, Danmark

  26131879
  26131879

http://www.frisko.dk

Modtag nyheder fra Frisko Is på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire