Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/06-11   -   Pressemeddelelse

Fra Havana til Halmtorvet - karneval på cubansk

Der er sat cubansk præg på karnevallet når Havana Club på fredag åbner dørene for spontan gadefest på Onkel Dannys plads på Vesterbro.

På fredag kommer karnevallet til byen og bag Halmtorvet på Onkel Dannys Plads afholdes en gårdfest, der går ud over det sædvanlige. Der er nemlig lagt i ovnen til cubanske cocktails, konfetti, performances, livemusik og meget andet. Præcis hvordan festens indhold kommer til at forme sig, er endnu uvist, da det er op til danskere landet over at byde ind med kreative indslag i tråd med den spontane cubanske ånd.

Danmarks latinamerikanske kræfter skal løfte i flok når Havana Club i løbet af ugen udfordrer danskerne og deres sydlandske spontanitet. Med udgangspunkt i en fri bar under åben himmel, formes hele festens indhold i løbet af ugen. På Radio 100 vil lyttere, kunne byde ind med alle slags underholdende, praktiske, tekniske og kreative indslag, der kan pifte stemningen op til cubanske højder og få Vesterbro til at syde af sensualitet og salsa.

Svaret på hvorfor et spontant arrangement som dette skal sætte gang i gaden, er ifølge Jens Jakobsen fra den danske afdeling af Havana Club, enkelt:

"Havana Club er smagen af Cuba; spontanitet, sensualitet og livsglæde - værdier vi danskere kan have tendens til at glemme i vores travle hverdag. Derfor er dette en oplagt mulighed for at se hvad spontaniteten bærer med sig og invitere folk til en anderledes fest, de helt selv er med til at skabe."

Hvor: Onkel Dannys Plads 7/ Råhuset, København V.

Hvornår: fredag den 10. Juni kl. 18.00-24.00

Om Havana Club
Havana Club stammer fra 1878, og er i dag det toneangivende cubanske rommærke, der fremstilles på Cuba af melassen fra cubanske sukkerrør. Smagen er ren, blød og fyldig og egner sig perfekt til Mojito, Daiquiri og Cuba Libre. Havana Club kan også nydes ren.

Om Råhuset på Onkel Dannys Plads
Råhuset startede i 2003 og fungerer som et multihus med koncerter, udstillinger, dans og verdensmusik. Gennem årene har Onkel Dannys Plads været vært for arrangementer som blandt andet Distortion, Copenhagen Jazzfestival og talrige cubanske salsashows.


Relevant information

http://www.facebook.com/event.php?eid=2211538


Pressekontakt


Firma

Pernod Ricard
Vesterbrogade 149
1620 København V, Danmark

  3232 9090
  3232 9090

http://www.havana-club.com/

Modtag nyheder fra Havana Club på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire