Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/06-11   -   Pressemeddelelse

Hemingways cubanske stambar rykker til København

Den verdensberømte cocktailbar El Floridita på Cuba var Hemingways foretrukne. Nu kan stemningen ekstraordinært opleves i København for en begrænset periode, når cocktailbaren Salon 39, i samarbejde med Havana Club, træder i legendernes fodspor og rejser tilbage til Havanas storhedstid. Åbningen fejres på lørdag med gratis cocktails og høj cigarføring.

Danske cocktailelskere kan glæde sig til en sommer med smagsoplevelser ud over det sædvanlige, når cocktailbaren Salon 39 på Frederiksberg, i samarbejde med Havana Club, genåbner salonen i helt nye klæder, der trækker tiden tilbage til de gamle dage, hvor en cocktail i Havana ikke bare var en cocktail.

Med høje cubanske standarder på cocktailkortet og inspiration fra 40'ernes Havana lader Salon 39 sig omdøbe og forvandle til den verdensberømte cocktailbar El Floridita. Og det er ikke kun for sjov. Tilladelsen og velsignelsen er kommet direkte fra den originale bar i Havana, som i øvrigt nyder kælenavnet "Daiquiriens Vugge", fordi det var her, at bartenderen Constantino Ribalaaigua Vert for første gang lavede og serverede den perfekte blendede Frozen Daiquiri til levemanden, eventyreren og forfatteren.

Cubansk passion ned til mindste detalje
Nogle mennesker vil rejse langt for en god cocktail serveret i autentiske Cuba-omgivelser. Andre vil gå langt for at bringe både den gode cocktail og stemningen hjem til landet.

Forfatteren Hemmingways begejstring for Mojito kunne kun matches af hans begejstring for Daiquiri. På baren "Floridita" kan man se en bronzestatue af Hemmingway ved baren hvor han de fleste dage nød en originale Frozen Daiquiri. Det var her at bartenderen Constantino Ribalaaigua Vert første gang lavede den perfekte blendede Frozen Daiquiri. Derfor kaldes Floridita også "Daiquiriens Vugge" og den dag i dag serveres den elegante cocktail med Havana Club 3 års.

På Frederiksbergs El Floridita er det ikke kun cocktailkortet og barens navn, der forvandles. Stedets kyndige bartendere lader sig i anledningen også omdøbe og besøger inden åbningen kommunen, hvor de officielt vil skifte navne efter datidens originale bartendere på El Floridita.

- Vi vil skabe den originale cubanske stemning , og vi gør det så autentisk som muligt ved at fokusere på passionen for gode cocktails, der emmer af kvalitet. Gæsterne vil komme til at opleve smagen af Havana - bogstaveligt talt, fortæller Jens Jakobsen fra Havana Club.

Helstegt pattegris og gratis cocktails
Lørdag den 25. juni fejres åbningen på cubansk manér med live musik, helstegt pattegris og gratis cocktails og cigarer til gæsterne.

Frem til den 20. august vil El Floridita kunne findes på Frederiksberg og byde på et særligt udvalg af de originale cubanske cocktails, blandt andre Daiquiri, Mojito, og El Presidente, som de blev lavet i 40'erne, akkompagneret af cigar-lounge, cubansk live musik og meget andet i samme ånd.

Herefter vil bartenderne fra El Floridita turnere rundt i landet til udvalgte cocktailbarer for at inspirere danskerne og uddybe historien bag El Floridita og den cubanske cocktailtradition.

Åbningsfest: Lørdag d. 25. juni kl. 18:00
Adresse: El Floridita, Vodroffsvej 39, 1900 Frederiksberg
Om Havana Club:
Havana Club stammer fra 1878, og er i dag det toneangivende cubanske rommærke, der fremstilles på Cuba af melassen fra cubanske sukkerrør. Smagen er ren, blød og fyldig og egner sig perfekt til Mojito, Daiquiri og Cuba Libre. Havana Club kan også nydes ren. Havana Club har længe været medskaber af nye cocktails og har lagt navn til det anerkendte "˜Havana Club International Cocktail Grand Prix', der første gang blev afholdt i Havana I 1996.

Om Salon 39:
Salon 39 er Frederiksbergs første cocktailbar og har et særdeles bredt udvalg af både cocktails og longdrinks på kortet. Stedet styres af erfarne bartendere, der har fokus på kvalitet og med adskillige førstepræmier udi cocktailkunsten på samvittigheden.

Relevant information




Billeder


Pressekontakt


Firma

Pernod Ricard
Vesterbrogade 149
1620 København V, Danmark

  3232 9090
  3232 9090

http://www.havana-club.com/

Modtag nyheder fra Havana Club på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire